Fish cuisine zelf maken

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd20 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Vis uit de oven met een krokant laagje bovenop. De Iglo Fish Cuisine heb je misschien al eens gegeten. Wist je dat je het ook zelf makkelijk kunt maken? Een lekker stukje kabeljauw (of een andere witvis) met een laagje kruiden en paneermeel. Eventjes in de oven en klaar ben je. Lekker met aardappeltjes of een frisse salade!

Fish cuisine zelf maken

Fish cuisine zelf maken

  • Totale benodigde tijd20 minuten
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 2 kabeljauwfilets
  • 1 el mosterd
  • 4 el paneermeel
  • 1 el platte peterselie
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • rasp van 1/2 citroen
  • 1 tl olijfolie

Benodigdheden

  1. blender, staafmixer of hakmolen
  2. ovenschaal

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Doe alle ingrediënten behalve de vis in de blender en pureer tot een kruimelige pasta.
  3. Leg de kabeljauwfilets in een schaal.
  4. Verdeel het kruidenmengsel over de bovenkant van de vis en druk het goed aan.
  5. Bak gedurende 10 à 12 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *