Salade met druiven en blauwe kaas

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd5 minuten
  • Totale benodigde tijd5 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

De eerste officiële herfstdag is aangebroken! Hopelijk kunnen we nog even genieten van het zomerweer, maar meterologisch gezien is het vandaag de start van de herfst. Daarom een herfst recept wat toch nog lekker fris is: een herfstige salade met slechts een paar ingrediënten. Druiven en (blauwe) kaas zijn een beproefde combinatie die ik gebruikte in deze salade.

Salade met druiven en blauwe kaas

Salade met druiven en blauwe kaas

  • Voorbereidingstijd5 minuten
  • Totale benodigde tijd5 minuten
Keukens

Notice: Undefined index: vegetarisch in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 100 gram rucola
  • 1 rode ui (in dunne ringen)
  • 16 witte druiven
  • 12 pecannoten
  • 2 el verkruimelde blauwe kaas
  • extra vergine olijfolie

Benodigdheden

Instructies

  1. Meng de rucola, rode ui en druiven.
  2. Giet de olijfolie vlak voor serveren over de salade.
  3. Maak af met verkruimelde blauwe kaas en druiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *