Zo maak je lekkere sappen deze kerst (incl. WINACTIE!)

My Food Blog
Zo maak je lekkere sappen deze kerst (incl. WINACTIE!)

kerst sap

Gesponsord – Zijn jullie al bezig met de Kerst voorbereidingen? Heb je ook al gedacht aan de drankjes? Ik ga vandaag een heel makkelijk en lekker receptje voor een Kerst sapje met jullie delen. De kleur is prachtig rood door de bietjes en hij heeft een lekkere kick van de kruiden. Lekker als aperitiefje! Ik maakte expres een sap met veel groente. Lekker en nog gezond ook! De laatste tijd is er veel geschreven over de nadelen van fruitsapjes, maar je kunt ook heerlijke sapjes met groentes maken. Groentesapjes hebben in tegenstelling tot fruitsapjes geen nadelige gevolgen voor je bloedsuikerspiegel.Een lekker verfrissend drankje dus met nog fijne bijkomstigheden ook.

Voor het maken van het sapje gebruikte ik een slow juicer van Superjuicer. Door te ‘slow juicen’ blijven er veel meer vitamines behouden dan bij bijvoorbeeld sap centrifuges. Het concept slow juicer ‘an sich’ is niet nieuw. Wat Superjuicer echter onderscheidt is de substantieel lagere prijs én keuze tussen verschillende pakketten. Zo kun je gaan voor de slow juicer en alle essentials, maar er is ook een pakket met bijvoorbeeld een receptenboek en tofu set. Ik mocht het ‘Super juicy’ pakket testen, oftewel een set met alles erop en eraan. Als klap op de vuurpijl mag ik ook nog eens een juicer weggeven! Maar eerst even meer over de Superjuicer en mijn ervaringen.

Design & kwaliteit

Superjuicer

De juicer oogt stevig en is dan ook vrij zwaar. In het begin had ik wat moeite om alles precies goed in elkaar te klikken waardoor het niet werkt. Na een paar keer, heb ik het helemaal onder de knie en als het eenmaal vastzit, zit het ook goed vast. Leuk vind ik dat je er heel veel verschillende dingen bij krijgt. Ten eerst zaten er 3 verschillende zeven bij. Die testte ik allemaal uit. Welke van de 3 je gebruikt, is heel erg persoonlijk. Met de grove zeef bereikten we een meer smoothie-achtige textuur, terwijl we met de fijne zeef een mooie sap kregen, zonder stukjes. De dichte zeef werkt het beste om vers fruit ijs te maken. De dichte zeef is absoluut niet geschikt voor het maken van sap. De dichte zeef heeft geen uitgang (de gaatjes) waar het sap uit kan komen maar alleen een gaatje aan de onderkant. Met het maken van ijs, zullen de ingrediënten (gepureerd) via de pulpuitgang de juicer verlaten. Ik kijk er naar uit om hem in de zomer eens te testen met bevroren rood fruit! Naast sap, smoothies en ijs kun je met deze juicer ook babyhapjes, soep, plantaardige melken en tofu maken. Voor inspiratie is er een YouTube kanaal.

Prijs & overall oordeel

De goedkoopste set is € 179,-. Voor dat bedrag krijg je de juicer plus een fijne zeef, 2 jaar garantie en schoonmaakborsteltje. Het ‘Extra juicy’ pakket is € 189,- en dan krijg je als extraatje een grove zeef en een sapstop. Ga je voor het ‘Super juicy’ pakket? Dan betaal je € 199,- en krijg je bovenop de eerder genoemde items een dichte zeef (perfect voor het maken van vers fruit ijs), een tofu set en een receptenboek. De Superjuicer is een fijne juicer voor een nog fijner prijsje. Het is een stevige en kwalitatief goede juicer met veel opties die verder gaan dan het klassieke juicen: smoothies, sappen, babyhapjes en zelfs tofu!

Recept kerst sap met bietjes, wortel en een ‘kick’

  • 5 wortels
  • 3 rauwe bieten
  • 1 cm verse gember
  • 1/4 tl speculaaskruiden

Snijd de groente in grove stukken. Doe de fijne zeef in de juicer en gooi alle ingrediënten (behalve de speculaaskruiden) door de juicer. Maak af met de speculaaskruiden en roer goed door. Tip: serveer voor extra kleur met een stukje bleekselderij in het glas.

Hoe kun jij ook een Superjuicer winnen?

Zie jij het ook zitten om lekker aan de slag te gaan met de Superjuicer? Goed nieuws: ik mag één van jullie blij maken met een Superjuicer t.w.v. € 199,-!
Hoe doe je mee? Heel simpel.

  1. 1. Laat in de reacties hieronder weten wat jij zou willen maken met het apparaat.
  2. 2. Vul een geldig e-mailadres in zodat ik je kan contacteren (dit is alleen voor mij zichtbaar).
  3. 3. Like de Facebook pagina van Superjuicer.
  4. 4. Meedoen kan tot en met 16 december!
  5. 5. Op 17 december maak ik de winnaar bekend.

Advertorial – i.s.m. Superjuicer

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

85 reacties op “Zo maak je lekkere sappen deze kerst (incl. WINACTIE!)

  • Marjon

    Ik zou heel graag smoothies en ijsjes willen maken voor mijn kinderen, zodat ze ongemerkt nog wat extra groente en fruit binnen krijgen!

    Beantwoorden
  • Eva Narcisz

    Wat een mooi apparaat! Het lijkt me zo geweldig om zelf een slowjuicer te hebben! Ik ben enorm fan van verse sapjes, je kan zoveel combineren en varieren, heerlijk. Mijn favoriete sapje is de combinatie van mango, sinaasappel, peer, en verse muntblaadjes. Lekker :) Dit mooie apparaat zal zeker mooi staan in onze keuken ! Lijkt me heerlijk om iedereen met een lekkere ( en gezonde ) drankje te verwennen. Ik maak dolgraag kans. Een prachtige prijs voor onder de kerstboom .Bedankt voor de kans en een mooie sfeervolle feestmaand gewenst ! Like Myfoodblog.nl al lang en ik heb net de Facebook pagina van Superjuicer een LIKE gegeven.

    Beantwoorden
  • Jolien

    Ik zou alles uit willen proberen. Denk dat soep wel bovenaan staat, ben benieuwd hoe dat kan met een Superjuicer en of het net zo lekker smaakt als “gewone soep”. Wordt dan SuperSoep :p

    Beantwoorden
  • Fa

    Heerlijke verse soepen maken om de winter door te komen. Af en toe wat banaan-cacao ijs is ook niet vervelend ;) kom maar op!

    Beantwoorden
  • Eef

    Volgende week dinsdag ben ik uitgerekend van ons eerste kindje. En daarna zou ik graag door het maken van heerlijke sapjes een paar kilo kwijt willen raken! Daarna zou het apparaat zeker niet stil blijven staan… Ik gebruik het dan zeker voor fruit en groentehapjes voor onze prinses!

    Beantwoorden
  • Denise

    Wat super leuk!
    In eerste instantie zou ik absoluut de babyhapjes hiermee willen gaan maken! Onze eerste is op komst en willen ook zeker zo min mogelijk potjes uiteindelijk gaan geven aan de kleine! Want wat is nou lekkerder dan vers?
    En verder mij kennende zal ik alles uitproberen om te maken wat je er ook maar mee kan maken ik hou wel van een uitdaging ???

    Beantwoorden
  • Jacqueline

    Wauw! Wat een prachtige winactie!
    Ik zou natuurlijk dit kerstsapje maken! De wintermaanden zijn zo vol met ongezonde dingen dat een super gezond sapje daar evenwicht in moet brengen. Hij past ook perfect in de nieuwe keuken. Naast het kerstsapje natuurlijk ook heel wat groene smoothies, alles om gezond te genieten!

    Beantwoorden
  • Xandra

    Ik zou er sowieso mijn favoriete drankje mee maken van rauwe bietjes en wortels, appels, citroen en gember!
    En mangoijs!!!
    Yummy voor your tummy!

    Beantwoorden
  • Desiré

    Oeh oeh! De ideale kans om kennis te maken met smoothies. In het drukke, dagelijkse leven ben ik nog steeds erg zoekende naar een goede balans tussen gemak en gezond. Gezonde smoothies to go lijken me ideaal!

    Beantwoorden
  • Dimitra

    WOW! Super coole actie! Die zouden wij natuurlijk dolgraag willen winnen om de nodige groenten- en fruitsapjes, gezonde hapjes, ijsjes en soepjes voor onze tweeling girls (1jr) te kunnen maken (en tegelijkertijd ook een btje extra vitamines voor papa en mama?).

    Beantwoorden
  • Ellen

    Ik maak een romantische lychee-frambozendrank met rozenwater, laat mijn badje vollopen, rozenblaadjes erin, kaarsjes aan, heerlijk muziekje van Adele en gezelschap van mijn vriend Frank. (dit wordt een heerlijke Slow-Xmas!)
    300 gram gepelde en ontpitte lychees
    150 gram frambozen
    1 theelepel rozenwater
    1,2 dl. koolzuurhoudend mineraalwater

    Beantwoorden
  • Jacqueline Höcker

    Ik zou wel een lychee,gember, munt
    Met voor de liefhebber met kruiden erbij
    Wat een leuk idee deze blog!

    Beantwoorden
  • Jacqueline Höcker

    Ik bedoelde dus een smoothie met lychee, gember en munt, met eventueel andere kruien erbij!!!! Omdat ik met mensen werk om hen te helpen zich goed te volgen na een buren out, zal dit zeker doel treffen!

    Beantwoorden
  • Ruben

    Met mijn ‘gedurfde’ sap weet ik met kerst mijn gasten enorm te verrassen. De ‘gedurfde’ ingrediënten zijn: 4 mandarijnen, 1/2 appel, 1 stengel citroengras, 1/2 rood pepertje (zonder de zaadjes!), 5 verse muntblaadjes. Een erg leuk welkomsdrankje!

    Beantwoorden
  • Samyra

    Smoothies, smoothies, smoothies, smoothies, smoothies, smoothies en nog meer smoothies, want ik ga meedoen aan een smoothies/detox kuur. Mijn man zit het niet zitten om mee te doen. Dus dan kan deze Superjuicer mooi zijn plaats innemen als mijn steun en toeverlaat (ik geef het eerlijk toe, het was liefde op het eerste gezicht toen ik de Superjuicer zag;-)

    Beantwoorden
  • Anita H.

    Wat ik wil maken met deze superjuicer? Vanalles. Ik kom nu niet verder dan grapefruitsap, met zo’n handpersding. Heerlijk en ook vrij makkelijk, maar wel erg eenzijdig. Ik wil gezonde sapjes maken met groene bladgroenten erbij. De recepten zoek ik wel op via internet en ik denk dat ik dan ook een boek met recepten ga kopen. Oh ja, ik hoef dan ook geen rodebietensap in fles meer te kopen. Scheelt nogal in de financiën.

    Beantwoorden
  • Hanneke

    Ik maak er graag één van mijn toppers mee; een smoothie van witte chocolade en abrikozen. Dat is een pareltje van 75 gram voorgeweekte abrikozen met 3 dl wit chocolade ijs en 3 eetlepels melk……mmmmmmmerry Christmas!

    Beantwoorden
  • Anne

    Wauwww wat een leuke actie! Ik zou heel graag wat meer groentesapjes willen maken en de kerst sap met bietjes hierboven ga ik dan ook zeker maken, lijkt me heerlijk. Ideaal als ontbijt of tussendoortje op me werk.

    Beantwoorden
  • Karen Vereijken

    Een geweldige uitvinding. Ik zou mijn dag gaan beginnen met een sapje, elke dag weer anders. Variatie is immers ook gezond. Ik heb een druk bestaan en wil gezonder gaan leven. Met zo’n juicer zou dat een slag beter gaan. En ik hoop dat ik mijn vriend daarin kan meenemen als ik hem overhaal met lekkere sapjes, liefde gaat immers ook door de maag….

    Beantwoorden
  • Monique

    Super leuk! Elke ochtend een heerlijk sapje met verse ingredienten en dan ook gelijk een sapje klaarmaken voor opschool. Heb zo’n vitaminetekort en heb tot op heden nog niet echt een slowjuicer gevonden die ik helemaal geweldig vind.. Deze lijkt me dat dus wel!!!! Zou voor mijn studentenportemonneetje een flinke financiele meevaller zijn!

    Beantwoorden
  • Rebecca

    Wat ontzettend leuk, ik heb al een hele poos een superjuicer op mijn verlanglijstje staan.
    Ik ben zo dol op sapjes ik ga sowieso een sapje maken met bananen en aardbeien, want dat blijft een geweldige combinatie!
    Ook ben ik benieuwd naar de smaak van worteltjes sap, dus die komt er ook!
    Verder zal ik ws mijn lieftallige echtgenoot eindeloos blijven vermoeien met allerlei uit probeersels en recepten die ik op internet ga vinden.
    Hoe dan ook, ik zal een gat in de lucht springen als ik zo’n gaaf apparaat op mijn aanrecht heb staan en wat zullen we toch gezond worden van al die sapjes ;-)

    Beantwoorden
  • Tessa

    Nou ik zou met name groentensapjes maken. Ik merk dat ik daar best meer van in mag nemen op een dag. En dit is wel een ideale manier. En lekker. Dus ja ik doe heel graag mee.

    Beantwoorden
  • Tamara TS

    Wat een supergoeie actie! Ik wil al heel lang graag een juicer, sinds de vorige het al na 3 worteltjes niet meer wilde doen. (Waarschijnlijk omdat ik weer voor zo’n budgetversie moest gaan…) Ik was al volger van Superjuicer op FB. (Tamara Mara großmaul) Wat ik vooral zou willen maken, maar met mijn vorige poging niet lukte: Wortelsap met selderij en wat gember.

    Beantwoorden
  • Esmee

    Woooow gaaf! Nu twee weken terug uit Thailand en ik mis de verse fruitsmoothies enorm. Die zou ik zeker maken! Daarnaast eet ik 2x per week soep, dus zou goed van pas komen :)

    Beantwoorden
  • Nynke B

    Leuk zeg, het moet natuurlijk wel rood zijn, dus ik ga denk ik voor bloedsinaasappels met aardbeien, afgetopt met een blaadje munt.

    Beantwoorden
  • iulia van empel-stamate

    Ik wil al heel lang graag een superjuicer. Ik zou fruitsapjes en groenten sapjes willen maken voor mezelf maar ook voor mijn zoontje van 6 die heel erg slecht eet.

    Beantwoorden
  • Lies

    Ik zou hem aan mijn mama geven, ze houdt enorm van sapjes maken en hier zou ze haar volledig mee kunnen laten gaan!

    Beantwoorden
  • Rens

    Ik zou dolgraag appelsap willen maken van mijn eigen appeltjes. Hopelijk wordt dat van die pure!
    Verder zou ik graag willen experimenteren met perzik en vooral exotische en zoete vruchten mmmm :-).

    Beantwoorden
  • Roshni

    Ik zou de superjuicer graag willen winnen, ik maakte allerlei gezonde sapjes in mijn blender, maar die is helaas pas kapot gegaan. Ik had al o.a. smoothies gemaakt van frambozen, citroen, bleekselderij, selderij, komkommer en courgettes. Het is heerlijk en gezond om verse vitaminen volle sapjes te maken.

    Beantwoorden
  • Saskia

    Ik zou dan beginnen met Frambozen, bleekselderij & appel. Die combinatie lijkt mij namelijk erg lekker en natuurlijk erg gezond. En daarna ga ik op zoek nog nog hele lekkere combinaties.

    Beantwoorden
  • Alice

    Ik Zou heel Graag deZe Willen winnen om heerlijke sapjes te maken voor mijn zoontje Van 1,5. Echte verse vitaminebommetjes Zullen er Vast in gaan…

    Beantwoorden
  • Suzanne

    Wat een leuke actie! IK zou graag heel veel groente en fruit sapjes willen maken. Mijn huidige blender is een beetje op z’ n einde dus ik kan hem goed gebruiken! Ben altijd bezig met gezond proberen te leven. Ik moet nog heel veel kilo’s verliezen. Dat lukt niet altijd…maar een superjuicer zou daar absoluut bij helpen!

    Beantwoorden
  • Kim

    Het lijkt mij geweldig aangezien ik gezonder wil gaan leven. Ik ben nu net veel begonnen met sporten en dan kan dit zeker niet ontbreken!!

    Beantwoorden
  • Karen

    Ik zou mijn dag starten met een bietensap je met appel en bleekselderij. Zo’n apparaat staat al heel lang op mijn wensenlijstje.
    Hopelijk gaat hij nu in vervulling ?

    Beantwoorden
  • Marije

    Ik heb vier heerlijke recepten gevonden die ik heel graag zou willen maken met dit apparaat :).
    – Spinazie,ananas,limoen,appel
    – Wortel,ananas,gember
    – Rode biet,blauwe bessen,gember,sinaasappel
    – frambozen/aardbeien,bleekselderij,appel,
    verse munt.
    17 december is mijn verjaardag toevallig, dit zou een heel tof en welkom cadeau zijn :)

    Beantwoorden
  • Mabel

    Ik kan wel 100 redenen verzinnen.. maar wie wilt deze nou eigenlijk niet winnen;) Kom maar op, iedere dag een ander healthy sapje:) Dat is toch SUPERjuice!

    Beantwoorden
  • Es

    Super gaaf, wat een mooi design ook! Krijg ik misschien eindelijk mijn collega’s aan de (groene) sapjes, nu worden er nog heel wat neuzen opgetrokken als ze mijn beker zien. En dan ben ik best bereid om hem een dagje per week daar in de keuken neer te zetten, zodat ze zelf kunnen ervaren hoe lekker en makkelijk het is. Happy Healthy life!

    Beantwoorden
  • Bettina

    Oooh, in mijn hoofd 1001lekkere combinaties aan het bedenken….green juice, smoothies, soepjes, coulis, shots bomvol vitamines, sapjes, etc. Ja, hier zou ik heel veel mee kunnen maken.

    Beantwoorden
  • Karen

    Wat een fijne winactie Judith. Ik heb een juicer van mijn moeder hier staan, maar die wil ik teruggeven. Ik ben dol op heel veel sapjes. Vooral de combi rode biet, appel, selderij en gember vind ik heerlijk. Ik heb de facebookpagina geliked en doe graag mee :)

    Beantwoorden
  • Lotte

    Ik zou er smoothies mee maken om zo voldoende fruit binnen te krijgen. Vooral op werkdagen is dat namelijk nog een hele uitdaging :)

    Beantwoorden
  • Debra

    Een High-Smoothy zou ik organiseren met al mijn vriendinnen (ipv van ons High-Wine-momentje) Heerlijke verse ingrediënten kopen en iedereen mag zijn eigen smoothy van High-quality maken! Mijn favoriet is die met sinaasappelsap van 2 stuks (plus wat geraspte schil), 5 ontpitte gedroogde dadels, 250 ml magere yoghurt en een half theelepeltje oranjebloesemwater. It’s worth a try!

    Beantwoorden
  • Nicky

    Jaaaaa! Dan kan ik thuis ook iedere dag de lekkere sapjes maken die ik nu alleen op mijn werk in bedrijfsrestaurant kan maken. De lekkerste so far, die ik dan als eerste voor mij vriendje ga maken: gele biet, mandarijn, peer, appel, gember en selderij: fris pittig!!

    Beantwoorden
  • Iet Vermeer

    Zou de juicer aan onze zoon Patrick v Antwerpen geven , die gebruikt nogal wat sapjes , zeker tijdens de intensieve trainingsperiodes sterkste man / highland games :)
    Leuke win actie !
    Allemaal succes.

    Beantwoorden
  • Quincy

    Ik maak dan met Kerst voor mijn vrienden bij binnenkomst een Mango-Martini Hiervoor heb je nodig 250 gram verse mango in blokjes, 6 ijsblokjes, 2 eetlepels Vodka, 1 eetlepel limonadesiroop (sinaasappel), 4 eetlepels witte Martini, wat verse muntblaadjes ter decoratie. Soort smoothie met een bite! ;-)

    Beantwoorden
  • Suzan

    Ik zou heel blij zijn met de slowjuicer omdat ik dan op een leuke, lekkere en makkelijke manier voldoende fruit binnen krijg. Ik zou er dan ook voornamelijk sapjes van maken als multivitamine of sapjes met wortel en bloedsinaasappel. Dit soort sappen vind ik erg lekker maar een pak uit de supermarkt is natuurlijk niet zo healthy en lekker als zelfgemaakt.

    Beantwoorden
  • Anika

    Ik zou er graag bladgroente en kruiden mee Juice -en.
    Dat gaat niet met mijn gewone sapcentrifuge. Ik vind het heerlijk om groente en fruitsappen te maken. Met mijn gewone sapcentrifuge heb ik ook het idee dat ik behoorlijk wat sapverlies heb.
    Een tip je ik doe in mijn pulbakje vaak een plastic zakje zodat ik dit snel kan weg gooien en het bakje schoon blijft.
    Ik heb begrepen dat met pulp ook goed te bakken is maar zelf ben ik daar nog niet aan toe gekomen.

    Beantwoorden
  • Karin van de Merwe

    O wat gaaf!
    Ik zou daar heerlijk mee gaan experimenteren want ik heb geen ervaring met die dingen. Enkel wel eens wat geproefd op De Tasty of Gezondheidsbeurs.
    Ik ga ook iets maken met rode biet en gember, maar dan met een appel wat bleekselderij erbij.

    Beantwoorden
  • Dagmar

    Elke morgen zou ik een lekkere smoothie maken met deze slowjuicer, lijkt me helemaal top om de dag zo te beginnen :)

    Beantwoorden
  • Albulena

    Ik zou heel graag dit apparaat willen winnen. Zodat ik goor mijn kleine man lekkere fruit hapjes kan maken :D

    Beantwoorden
  • Sophie

    Ik ben sinds een maand open met mijn kleine Sap en soep bar en heb flink geïnvesteerd in een sapapparaat. Hij verslijt alleen heel snel, en als het kapot gaat heb ik een probleem. Een 2e apparaat zou een uitkomst zijn om mensen nog sneller te voorzien van een sapje

    Beantwoorden
  • Ruth

    Ik ga met de slow juicer natuurlijk smoothies maken! Welke? Dat moet ik natuurlijk gaan uitproberen, welke zal het beste smaken! Ik ben benieuwd!!!

    Beantwoorden
  • Erica

    Wat een leuke actie.
    Ik zou hiermee zelf mijn groentesapjes maken zodat ik daarvoor niet meer de stad in hoef op een koude dag.
    Wortel met appel en gember is mijn favoriet.

    Beantwoorden
  • Marian

    Vette actie! Deze staat nog op mijn verlanglijstje.
    Ik ga gewoon van alles uitproberen, doe ik met alles ;-)
    Maar bananen met aardbei sowieso, dat vond ik als kind al lekker en nu nog steeds.

    Beantwoorden
  • Chris

    Jaa leuk hoor zulke Kerstcadeautjes! Ik wil al heel lang een sapje met wortel, gember, bietjes, citroen en appel maken. Lijkt me heerlijk en heel gezond! Dat kan alleen helaas niet in mijn blender, dus de superjuicer zou goed van pas komen :-).

    Beantwoorden
  • Kee Krooswijk

    Ik ga in Januari lijnen, dus zou super geweldig zijn. Allemaal lekkere en gezonden shakes met fruit…..wauw dat zou wel helpen !!

    Beantwoorden
  • Linda Raaijmakers

    “moothies” voor onze tweeling Lucas en Eva die dol zijn op smoothies, vooral met spinazie en galiameloen :D

    Beantwoorden
  • natasja emmen

    Ik zou dolgraag lekkere gezonde sapjes maken voor mijn kinderen. Ze houden niet zo van groente en fruit eten, en met een gezond sapje weet ik zeker dat ze genoeg voedingstoffen binnen krijgen. Dan hoef ik me daar geen zorgen meer om te maken

    Beantwoorden
  • Michael noo

    ik zou het aan mijn vriendin laten wat ze wil maken voor me.. ben niet zo handig met dit soort apparaten

    Beantwoorden
  • mirjam d/h

    Ik zou er groentensapjes mee gaan maken niet alleen voor de dagelijkse vitamine maar na de feestdagen moeten er toch ook weer de nodige kilootjes af dus ik zou heel blij zijn met deze juicer. En die verdwijnt niet in een keukenkastje hoor want hij ziet er heel mooi uit dus mag zeker gezien worden

    Beantwoorden
  • Lies

    Ik zou heel veel verschillende dingen proberen :-), bijvoorbeeld sapjes met kruiden uit eigen tuin! Ik zou de juicer vooral ook gebruiken om verspilling tegen te gaan. Fruit dat op het randje is, kan nog prima een sapje worden!

    Beantwoorden
  • Riekie Bos

    ik wil graag verse sapjes en smoothies maken om de dag gezond te beginnen!
    Het lijkt me een geweldig apparaat en ik heb onwijs zin om er mee te gaan experimenteren.
    duim duim duim en groetjes van Riekie

    Beantwoorden
  • Viv

    Sapjes, smoothies, ijs, soep…noem het maar op! En dan qua sapjes en smoothies lekker zelf variëren en experimenteren met smaakjes! Dat is zo ontzettend leuk om te doen en dat gaat met een slowjuicer stukken makkelijker dan nu met een staafmixer grrrr ;-). Daarom gebeurd het nu helaas te weinig. Deze slowjuicer onder de boom, klinkt als een hele mooie droom. Can dreams come true?

    De duimpjes gaan hier ontzettend hard draaien door ons allemaal! Leuk!

    Beantwoorden
  • Anneliese de Waal

    Ik doe graag mee voor het maken van een smoothie voor de kinderen, erg lekker voor ‘s morgens.
    De kinderen zijn gek op een smoothie, zou super zijn om ze te verrassen !! :)

    Beantwoorden
  • El de Jong

    Ik zou heeeeeellll graag deze Superjuicer winnen en er dan allerlei sapjes en smoothies mee maken. Ik zou van alles uit gaan proberen. Nu heb ik nog geen juicer maar ik zou er graag een hebben. Ik hoop, wens en duim.

    Beantwoorden
  • Sanne B

    Ik zou er een smoothie van maken van
    sinaasappel
    citroen
    kiwi
    rode biet(voorgekookt en geschild)
    banaan
    Een boterham krijg ik niet weg s’morgens maar een heerlijk vers sapje,mmmmmmmm zit ik me nu al op te verheugen.

    Beantwoorden
  • Melissa maria

    Hallo! Wat gaaf! Ik wil graag afvallen. Door medicijnen en ziekte ben ik veel aangekomen in een korte tijd. En wil echt flink tegenaan gaan. En met deze Superjuicer maakt het wel leuker en lekkerder om door te zetten

    Beantwoorden
  • Anouk

    Hi,

    Natuurlijk doe ik mee met deze actie! Ik ben een jaar geleden begonnen met een healthy lifestyle en voel me zo veel beter sinds mijn knop om is! Ik merk dat ik veel meer energie heb en lekkerder in mijn vel zit als ik gezond eet. Soms zijn de gerechten die ik bedenk wel wat lastig in te plannen in mijn drukke leven. Als ik de SuperJuicer zou winnen, zou dat veel tijd schelen in de keuken! Het wordt tijd voor de tweede fase van mijn gezonde levensstijl en echt die halve kilo groente per dag binnen krijgen. Fingers crossed!

    liefs,
    Anouk

    Beantwoorden
  • Anouk Donkers

    Op dit moment doe ik alles met een blender. De superjuicer zou een uitkomst zijn in mijn keuken. Naast smoothies, sappen en soepen, kan ik dan ook creatief aan de slag met het overgebleven pulp. Mijn eerste idee is een omelet maken van groentepulp. Ik ben super nieuwsgierig naar de smaak en zou dit heel graag willen testen. Natuurlijk kan dat alleen maar met behulp van de superjuicer, dus dat wordt duimen!

    Liefs, Anouk

    Beantwoorden
  • Lydwien

    Ik vind het leuk om sapjes te maken van fruit en groenten. Maar ik vind het jammer dat met een gewone blender de voedingsstoffen niet behouden blijven in het sap.
    Dus daarom wil ik graag gezonde sapjes maken met de Superjuicer.
    Ik wil graag aan de slag met wintergroenten, zoals koolsoorten, “vergeten groenten” en bieten.

    Beantwoorden
  • chantal van den berg

    ik zou graag wat gezonde smoothies maken voor mijn moeder, die de laatste jaren wat kwakkelt met haar gezondheid.

    Beantwoorden
  • Wendy

    Lekkere mango-banaansmoothies..en gezonde sapjes zodat de kilootjes van van mn dikke derriere af gaan..word hoogste tijd!

    Beantwoorden
  • Gabrielle

    Ik zou hem heel graag willen winnen want ik heb hier een hele moeilijke eter en die wil ik graag met sapjes of ijsjes meer vitamines binnen laten krijgen een een mannetje die alles lus en juist daar vaker een heerlijk sapje voor kan maken. Zo kunnen we met ons hele gezin weer wat meer weerstand krijgen door de gezonde sapjes !

    Beantwoorden
  • Anja

    Smoothies
    Sapjes

    Dit apparaat zou een geweldige aanvulling zijn op Paleo voeding en een (nog) gezondere lifestyle.

    Beantwoorden
  • Sabine

    Mijn droom apparaat voor in de keuken! Nu word de blender veel gebruikt voor smoothies onder andere maar ik wil zo graag een juicer om sap mee te maken. Lekkere gezonde vitamine bommetjes ( met gember, citroen, spinazie, sinaasappel en banaan onder andere) zijn meer dan welkom gezien mijn lage weerstand! Ik ga in elk geval heeeel hard duimen haha, en anders blijft hij nog eventjes op de “sparen” lijst, hij komt er hoe dan ook hiehoe!

    Beantwoorden
  • Marloes

    Heerlijk lijkt me dat! Ik zou allerlei gezonde sapjes maken van fruit met kruiden en verschillende groenten. Ik heb zo veel lekkere recepten voorbij zien komen die ik graag wil proberen.

    Beantwoorden
  • mikel de brabander

    ik moet van wegen mijn gezondheid beter eten (met namen in de ochtend)(krijg vaak geen hap door mijn keel dan). dus ik zou er heeeeeeel veeeeel lekkere fruit/groenten shake’s mee maken. en ik denk dat dit mijn eerste recept word ik ik ermee zou maken bij winst: green juice

    Ingrediënten:

    1 komkommer,
    1 courgette,
    2 stengels bleekselderij,
    2 handjes spinazieblaadjes,
    1 groene appel (bijvoorbeel Granny Smith),
    1 /2 citroen,
    stukje gember van 1 cm.
    Bereidingstijd: 10 minuten.

    Bereidingswijze:
    Schil de komkommer en courgette, en snijd in stukken van 5 cm. Spoel de bleekselderij af en snijd in 3 gelijke stukken. Was de spinazie en laat uitlekken. Was de appel en snijd door de helft. Schil de citroen en verwijder eventuele pitjes. Schil de gember. Verwerk alle ingrediënten in een juicer of sapcentrifuge.

    p.s. kijken of de diëtist na een aantal weken met de juicer nog steeds commentaar heb :D

    Beantwoorden
  • Astrid

    Ik zou echt heel erg graag willen experimenteren met tarwegras en gember! Ook ben ik echt enorm nieuwsgierig wat eruit komt als ik een avocado juice haha!

    Liefs,

    Astrid

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *