Win: een van de 3 groenteboxen!

My Food Blog
Win: een van de 3 groenteboxen!

Een paar maanden geleden werd ik mee op excursie genomen naar een grote slateler. Love My Salad liet ons en een paar andere bloggers zien hoe sla wordt verbouwd en hoe het op ons bordje komt. Nadat we met de schoolbus weer waren gearriveerd in De Fenix Food Factory gingen we aan de slag met styling en fotografie. De foto in de intro werd onze uiteindelijke foto. Het leuke is dat ik nog steeds elke maand een groentebox ontvang van Love My Salad. Elke maand zitten daar bijzondere groentesoorten in zoals een zebra aubergine, coeur de boeuf tomaten of piel de sapo meloen. Een hele leuke manier om nieuwe soorten groenten te ontdekken! De box is niet te bestellen, maar omdat ik jarig ben, mag ik wel 3 boxen verloten onder mijn lezers! Dus ben jij dol op groente of wil je juist nieuwe groentesoorten ontdekken? Doe dan snel mee!

Hoe maak je kans op één van de 3 groenteboxen?

  1. Laat in de comments hieronder weten wat jouw favoriete groentesoort is!
  2. Meedoen kan tot en met 23 september. Op 24 september maak ik de winnaars bekend!

Niet verplicht, maar wel leuk: volg myfoodblog.nl op Facebook als je dat nog niet doet :)

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

17 reacties op “Win: een van de 3 groenteboxen!

  • Nynke

    Lastige vraag. Ik geloof niet echt dat ik een favoriet heb, het ligt vooral aan de combinatie en waar ik het in verwerk. Met dit warme weer gebruik ik graag koude groenten: komkommer, wortel, tomaat.

    Beantwoorden
  • Anne

    Gefeliciteerd, wat een leuke actie zeg. Mijn favoriete groente.. hmm, ik denk toch echt wel sla (al van jongs af aan). Ik doe mee, zal je ook meteen even op Facebook opzoeken.

    Beantwoorden
  • Silvia

    Van harte gefeliciteerd!! Meestal neem ik een zelfgemaakte salade mee naar mijn werk met de groente die ik op dat moment in huis heb. Lastig hoor, om 1 favoriet te noemen. Die van mijn man, dat weet ik wel, dat zijn sperziebonen. Ik vind het vooral leuk om nieuwe en aparte groentes uit te proberen, oa in onze moestuin. Vorig jaar ‘klaagde’ mijn man al dat er helemaal geen plek meer was voor ‘zijn’ sperziebonen. Ik had toen oa koolrabi en aardperen. Een klein gedeelte aardperen is trouwens in de grond blijven zitten, waardoor ik hoopte op bloemen in de zomer, die helaas niet kwamen.

    Beantwoorden
  • Juultje van Alphen

    Gefeliciteerd nog judith, je weet dat ik altijd met me gewicht tob, dus salade is altijd goed voor mij. Haha .tomaat vind ik heerlijk. Nou succes verder meisje.

    Beantwoorden
  • liesbeth

    Gefeliciteerd! Goede inspiratie bied je! Ik lust alle groentes! Op dit moment zijn wortel en komkommer favoriet!

    Beantwoorden
  • Astrid

    Ooh jeejtje wat een lastige vraag, ik weet er gewoon geen antwoord op te geven..
    Ik lust eigenlijk alle groentes wel, mijn zoontje van 4 en man ook.
    Het is denk ik wel belangrijk welke combinaties je maakt.
    Spinazie “los” vind mijn zoontje niet lekker maar met rode bietjes samen gewokt, Dan smult hij ervan!
    Ik haal altijd groenten op de markt en iedere week weer iets anders maar standaard ligt er wel paprika tomaat komkommer courgette en aubergine.
    En misschien is courgette dan wel mijn favoriet.. Daar kun je zowel hartige gerechten van maken als zoete, van ontbijt tot lunch..

    Beantwoorden
  • Edith

    Gefeliciteerd! Wat onwijs leuk dat wij als lezers op je feestje mogen komen ;). Ik doe graag mee. Ik weet alleen nog steeds niet zeker of het onder groente valt… avocado! Ik eet het op brood met rookvlees of als mousse met cacao en banaan, heerlijk :).

    Beantwoorden
  • Anika

    Als peuter was ik dol op winterwortels. Mijn mam maakte er een gaatjes in, touwtje erom en hop als ketting om mijn nek.
    Nu nog steeds dol op worteltjes. Maar ook zijn bietjes favoriet. Of wat dacht je van bietjes met ruccola en balsamico azijn met wat geitenkaas. Hmmm
    Kiezen tussen al het lekkers is eigenlijk niet te doen ☺
    Enige groente die ik niet lust zijn tuinboontjes.
    Ik ben zo dol op groentes dat ik net zo lang gezocht heb naar een partner met een goede achternaam. Direct mee getrouwd natuurlijk!

    Beantwoorden
  • Deborah de Vos

    Mijn favoriete groente is BOSPEEN, de enige groente waar ik mijn kinderen blij mee maak, dus eten we hier geraspte worteltjes, stamppotjes met wortel, wortelsoepje met kipfilet, Rubli-Torte, kortom mijn konijntje knabbelen wat af!

    Beantwoorden
  • Francis

    Mij doe je pas echt een groot plezier met een grote berg verse spinazie, net van het land (en goed gewassen!!)

    Beantwoorden
  • Lucie

    Van harte gefeliciteerd Judith met je verjaardag én je jubileum van Myfoodblog.nl! Ik hoop dat we nog héél lang van beide mogen genieten! En je maakt het me wel lastig hoor, kiezen uit de vele soorten groente is bijna onmogelijk, ik vind ongeveer alle groentesoorten lekker! Maar als ik dan echt iets moet noemen wordt het courgette, want die heb ik eigenlijk bijna altijd in huis ( of in een grote pot op mijn balkon) , zó veelzijdig en ook zó geliefd bij iedereen die aanschuift aan mijn tafel! Van hartige taart en soep tot courgetthi, uit de oven, in de salade of uit de koekenpan, courgette is een heerlijke groente waarmee je van alles bereiden kan!

    Beantwoorden
  • Tamara TS

    Ik hou ontzettend van groenten, dus het is even lastig om te bedenken wat mijn favoriet dan is. Ik ga dan maar voor koolrabi, dat blijft altijd lekker. Ik doe heel graag mee aan de winactie!

    Beantwoorden
  • Giulia

    Wat leuk! Ik ben dol op nieuwe dingen uitproberen, zo’n zebra-aubergine ken ik bijvoorbeeld niet! Een favoriete groente kan ik ook écht niet opnoemen, pff. Ik ben een echt groentemonster, maar altijd één soort eten zou ik ook niet kunnen. Hier in huis heb ik altijd wortels, komkommer, tomaat, diverse soorten sla, courgette & paprika in voorraad en de rest koop ik in voor wat ik ga koken, dus altijd lekker divers!

    Beantwoorden
  • Viv

    Qua “vergeten” groente is het pastinaak en dan heerlijk als puree! Maar eigenlijk vind ik alles heerlijk. Dol op saladers en daar gaan altijd zoveel verschillende groenten doorheen. Iedere keer weer een andere variant. Tomaatjes uit eigen tuin smaken extra lekker, rode paprika vind ik heerlijk maar verse worteltjes laten we ook niet staan ;-). Kortom we zijn er dol op!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *