WINACTIE: win een lekker bonen pakket!

My Food Blog
WINACTIE: win een lekker bonen pakket!
boon kerst 2 winactie

Gesponsord – Het is eind december. Dat betekent niet alleen dat het bijna kerst is, het is ook bijna Oud & Nieuw. Voor veel mensen betekent dat ze dan goede voornemens maken. Ik had voor 2015 een aantal goede voornemens: fitter worden en mijn marketingdiploma (NIMA B) behalen, waren de belangrijkste. Beiden zijn gelukt! Ik CrossFit inmiddels een jaar met veel plezier, resultaat én heb het diploma in de pocket. Voor het nieuwe jaar moet ik nog goede voornemens bedenken, maar is jouw goede voornemen om gezonder te gaan leven? Denk dan eens aan bonen! Bonen zijn heel veelzijdig, bevatten langzame koolhydraten, over het algemeen veel eiwitten en ook nog eens veel vezels. Geen wonder dat ze de laatste tijd zo populair zijn! Enthousiast geworden? Ik mag een kerstpakket verloten van BOON. BOON is een nieuw merk bonen waar ik al eerder over schreef. Deze bonen zijn al voorgegaard en je vindt ze in het koelschap. Ideaal dus voor een snelle maaltijd! Naast dat bonen gezond zijn, zijn ze ook nog eens heel lekker. Wil je iets met bonen maken? Maak bijvoorbeeld eens een ratatouille of een chili con carne.

Benieuwd naar de bonen van BOON? Ik mag een kerstpakket van ze weggeven! En, ik kan je vertellen: dat is er niet zomaar 1: het bevat alle ingrediënten voor 2 feestelijke recepten. 1 gezonde, alvast voor die goede voornemens, namelijk een witte bonensoep. En 1 iets minder gezonde, maar zeker niet minder lekker: een recept voor hartige oliebollen. Ik ben zelf geen supergrote oliebollen fan, maar bara daarentegen….. daar mag je me voor wakker maken. En ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat deze hartige oliebollen heel veel weg hebben van de Surinaamse/Guyanese bara. Ik ga me daar deze vakantie maar eens aan wagen.

boonsoepkerst_small

Wat zit er precies in het pakket?

Te veel om op te noemen, maar onder meer:

  • twee receptenkaarten
  • 2 zakken verse bonen van BOON
  • een te gekke schort waarmee je iedereen laat zien dat je er geen potje van maakt
  • wortels
  • prei
  • bleekselderij
  • eieren
  • bloem
  • melk
  • ui
  • …….
boon kerstpakket

Hoe kun jij dit pakket winnen?

  1. 1. Het is heel simpel: deel jouw goede voornemen hieronder.
  2. 2. Vul in het daarvoor bestemde vakje een geldig e-mailadres in zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen. Je e-mailadres is enkel voor mij zichtbaar, dus niet voor anderen.
  3. 3. Meedoen kan tot en met 27 december om 12.00
  4. 4. Ik maak in de loop van zondag 27 december de winnaar bekend!

Advertorial – i.s.m. BOON

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

21 reacties op “WINACTIE: win een lekker bonen pakket!

  • Ling Choi

    Mijn voornemen is minder koken uit een pakje. Vooral verse ingrediënten gebruiken. Goed voor mijn lichaam!

    Beantwoorden
  • Karin

    Mijn goede voornemen…
    Toch maar weer terug naar meer gezond eten en na een jaar van aanhoudende blessures hopelijk ook weer wat meer sportief aan de slag. ?

    Beantwoorden
  • Rebecca

    Mijn goede voornemen voor komend jaar is om meer te gaan genieten van het leven, elke dag te lachen en dankbaar te zijn met wat ik heb.
    Iedereen een hele fijne kerst en een liefdevol 2016,

    Beantwoorden
  • Maaike

    Mijn goede voornemen is om meer naar de positieve dingen te kijken dan naar de negatieve. Hierdoor zal ik automatisch meer genieten van alles en anderen ook van mij.

    Beantwoorden
  • Femke Beentjes

    Mijn goede voornemen is om minder gestresst te zijn over het werk en meer te genieten van de kleine dingen in het leven!

    Beantwoorden
  • Anita H.

    Op tijd naar bed! Zal wel moeten; ik krijg het drukker dan ooit en dan is een goede nachtrust heel belangrijk.

    Beantwoorden
  • marieke

    ik doe meestal niet zo aan goede voornemens. Ik eet al een poos minder (heel weinig) suiker, maar de laatste maand vind ik het erg lastig om vol te houden en smokkel ik weleens. Toch denk ik dat het beter voor me is om weer met de suikers te stoppen. Verder wil ik wat vaker vegaburgers maken (jawel met peulvruchten).Heb de afgelopen 2 maanden de walnotenburgers 3 of 4 keer gemaakt, maar dat kan best elke week.

    Beantwoorden
  • Sytske

    Ik ga het komende jaar proberen kikker (facebookpagina) in ieder geval een paar maanden in leven te houden, en weer verder te bouwen na een heftig 2015.

    Beantwoorden
  • Suraya

    Genieten van alles wat 2016 voor mij in petto heeft! (Ook ga ik vaker naar de sportschool en meer letten op mijn voeding).

    Beantwoorden
  • Kim

    Voornemens zijn volgens mij vaak van die uitspraken die men maar even volhouden. Mijn doel voor volgend jaar is om weer net als dit jaar, zo gezond mogelijk te leven! Niet te veel calorieën, suiker arm, vet arm. Zo’n pakket helpt dan goed opweg :)

    Beantwoorden
  • Silvia

    Ik zei deze week nog tegen mijn man: volgend jaar wil ik vaker peulvruchten gaan eten. Het is dan ook het jaar van de boon. Komt dat even goed uit… Hele fijne kerstdagen en dat er volgend jaar maar weer vele leuke en inspirerende artikelen en recepten op je blog mogen verschijnen!

    Beantwoorden
  • Pauline

    Aangezien het volgend jaar het jaar van de boon wordt wil ik vaker bonen gaan eten en zelf recepten bedenken met bonen voor mijn blog.

    Beantwoorden
  • Eva Narcisz

    Mijn goede voornemens voor 2016 : minder snoepen , meer bewegen , gezonder eten , meer aandacht besteden aan mijn geliefden en meer te gaan genieten van het leven . Ik maak graag kans op dit pakket. Met zo veel lekkere ingrediënten kan ik makkelijk verschillende culinaire gerechten bereiden . Wat zal ik blij zijn om dit pakket te ontvangen , kan mijn culinaire kunsten laten zien en een paar heerlijke maaltijden bereiden voor mijn geliefden ! Bedankt voor de kans . Fijne feestdagen gewenst ! Liefs, Eva

    Beantwoorden
  • Leila

    Mijn goede voornemen? Genieten! Gewoon heel erg genieten. En daarnaast mijn vwo-diploma halen :)

    Ik doe graag mee! Super lekker :)

    Beantwoorden
  • Riekie Bos

    mijn goede voornemen is om alleen bonen te eten en niet zelf steeds in de bonen te zijn!
    Ik ga focussen en doorzetten, dus hard studeren, gezond eten, vaak sporten en niet zeuren.
    XOXO
    Riekie

    Beantwoorden
  • Lies

    Ons goede voornemen is om vanaf 2 januari 40 dagen zonder suiker, alcohol en junkfood te gaan. Vooral dat eerste zal niet makkelijk zijn ;-). Maar we hebben hier zulke enorm positieve dingen over gehoord, dat ik nu wel heel benieuwd ben naar de effecten op mijn lijf!

    Beantwoorden
  • Nadia

    Mijn goede voornemens 2016: vaker ‘nee’ zeggen op werk, meer tijd met mijn kinderen doorbrengen, mijn hobby iets serieuzer nemen en een blog beginnen.
    Gelukkig Nieuwjaar gewenst!

    Beantwoorden
  • Roxanne

    Vaker vega dagen inplannen, nog meer nieuwe gerechten uitproberen, starten met krachttraining, veel nieuwe gerechten uitproberen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *