My foodie life #8

My Food Blog
My foodie life #8

Foodies kersteditie op de mat

foodies magazine

Wat is ‘ie weer fijn en dik: de kersteditie van Foodies. Ik heb alleen nog maar tijd gehad om hem door te bladeren, maar ga hem binnenkort uitgebreid uitpluizen!

Opening MyMuesli in Utrecht

mymuesli-store-utrecht

Ik kende Mymuesli al wel, maar ik had de producten nog niet geproefd. Toen dit Duitse mueslimerk zijn eerste Nederlandse winkel in Utrecht opende, kwam daar natuurlijk snel verandering in. Tijdens de openingsavond proefde ik de Paleo Coconut. Deze beviel zo goed dat ik ook een koker mee naar huis nam. Volgende op het verlanglijstje is de peperkoek havermout…

Cadeautjes tijd

christmas-gift-wrapping-picjumbo-com_small

Jawel, de Sint is weer in het land. Sinds de goedheiligman er weer is zijn er een aantal leuke onderzoeken gepubliceerd. Zo onderzocht HEMA dat 83% van de Nederlanders liever zijn of haar favo smaak krijgt dan de juiste letter. En volgens Groupon durft 80% het niet eerlijk te zeggen als ze een cadeau niet leuk vinden. Zo’n cadeau uitzoeken is natuurlijk ook niet makkelijk! Zoek je nog Sinterklaas of kerstcadeaus voor hem? Ik heb een aantal leuke ideeën voor je: een bier kookboek, rookoven of tosti-ijzer.

Yes to the dress

Tussendoor ging ik ook nog op zoek naar een bruidsjurk. De eerste winkel waar we heen gingen, vond ik hem al. I said yes to the dress, zonder Randy maar mét moeder, schoonmoeder en mijn bridesmaids :-)! Ik heb heel veel zin om hem in mei ook daadwerkelijk aan te trekken!

Verhuizen

Eindelijk, of eigenlijk moet ik zeggen, nu al. Na 3 maanden keihard klussen was het eindelijk zover, de verhuizing! Het nieuwe huis is nog helemaal niet af. Zo moet er nog een deel gestuct worden, geschilderd, er moet nog een hal komen en nog een lijstje aan dingetjes. Maar goed, het gros van het werk is nu gedaan en we hebben in ieder geval een keuken, badkamer en slaapkamer. Zijn jullie benieuwd naar mijn keuken? Laat het weten in de comments, dan geef ik binnenkort een virtuele kitchen tour :-).

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

4 reacties op “My foodie life #8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.