Wil jij adverteren op een kwalitatief en origineel food blog? Meteen in gesprek gaan met jouw doelgroep. Dan ben je hier aan het juiste adres. Een samenwerking met myfoodblog.nl kan jouw zichtbaarheid onder je doelgroep geven, inzichten over de doelgroep, merkloyaliteit en meer! Benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking met myfoodblog.nl? Lees snel verder of stuur me direct een vrijblijvend bericht!

Door te adverteren op myfoodblog.nl kun je veel bereik krijgen onder een specifieke doelgroep. Stuur me een berichtje voor meer inzichten in de doelgroep en om te kijken wat we specifiek voor je kunnen betekenen. Ik stuur je op verzoek ook graag mijn mediakit toe met daarin het totale bereik van de kanalen van deze blog.

happy 2019 | plannen en goede voornemens 2019

Het bereik van myfoodblog.nl

  • 60.000 unieke bezoekers per maand
  • 5.700 Facebook fans
  • 10.400 Instagram volgers
  • 6.100 Pinterest volgers / 1,3 miljoen maandelijkse impressies

Updated oktober 2020

Hieronder vind je een selectie van wat er allemaal mogelijk is en enkele voorbeelden. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Heb je een ander idee? Mail me dan ook gerust!

Recept ontwikkeling

Op zoek naar een recept met jouw product in de spotlight? Wij ontwikkelen een recept speciaal voor jou! Dit kan zijn voor eigen gebruik, maar dat kan ook hier op myfoodblog.nl worden gedeeld. Daarbij maken we natuurlijk foto’s om van te watertanden!

Advertorials

Exposure voor jouw product op Myfoodblog.nl kan bijvoorbeeld door middel van gesponsorde content. Je kunt daarbij denken aan een review of productrecensie maar ook aan een recept, informatief artikel, tips, lijstjes etc. Ben je benieuwd naar voorbeelden? Ik maakte al eerder voor onder meer Albert Heijn, Heinz, Bredemeijer, Markplaats en Alpro een advertorial.

Product placement

Bij product placements wordt jouw product gebruikt op de foto inclusief vermelding en link naar je website. Zo deed ik dit onder meer voor De Wijnbeurs, Zuperzozial en Amarula.

Ambassadeurschap

Wij gaan graag langdurige samenwerkingen aan met merken waar we zelf ook fan van zijn. Een merkambassadeurschap is zo’n langdurige samenwerking waarbij ook gedacht kan worden aan offline events, social kanalen, blogs en meer. Ik kom graag met je in contact hoe we dit in kunnen vullen.

Winacties

Laat de lezers van Myfoodblog.nl kennis maken met je product door middel van een winactie. Voor het nieuwe bonen merk BOON organiseerde ik een winactie, evenals voor het merk Superjuicer. Winacties zorgen over het algemeen voor veel engagement en zijn een interessante manier om onder de aandacht te komen van je doelgroep.

Social posts

Met een post op Facebook of Instagram de doelgroep bereiken? Dat kan zeker! Social posts lenen zich uitsteken voor beeldende verhalen of om emotie over te brengen. Voor onder andere Emmi Latte deden we dit al eerder op Facebook en Instagram.

Consultancy

Wil je sparren over food, marketing, PR en/of foodconcepten? Neem ook dan contact met me op! Ik denk graag met je mee.

Meer weten over op dit food blog adverteren, direct je voorstel neerleggen of een perskit ontvangen? Stuur me even een mailtje op judith@myfoodblog.nl