boek

Toen ik zag dat Yotam Ottolenghi een nieuw boek had uitgebracht, kon ik niet wachten om die onder ogen te krijgen. Dit keer een boek volledig gericht op zoete lekkernijen, onder de naam 'Sweet'. Samen met de Australische Helen Goh verzamelde de Israëlisch-Britse chef de lekkerste zoete recepten van...

boek

Een boek helemaal over zoete aardappels? Yes, de zoete aardappel is hot en dat weten we! Colette Dike schreef eerder een boek over de avocado, met recepten waar de avocado de hoofdrol speelt. Dit maal viel de zoete aardappel ten beurt. 30 recepten in 1 boek. Van taarten - wat dacht je van zoete aard...

boek

Toen ik het boek 'Good Food in 20 minuten' door de bus kreeg, begon ik meteen te bladeren. Het boek nodigt namelijk door zijn vrolijkheid enorm uit om meteen door te bladeren! Dit boek is een vervolg op het eerste boek van schrijfster Laurianne Ruhé, Good Food. Laurianne was 25 toen ze Pfeiffer, CM...

boek

Een paar weken geleden vroeg Judith aan ons (haar gastbloggers) of wij zin hadden om naar een persevent te willen gaan. Nu ging dit persevent over Menno de Koning, de winnaar van Heel Holland Bakt, die zijn bak boek BAKKEN MET MENNO ! presenteerde. Nu had ik hier wel oren naar, dit soort events ...

boek

Zoals jullie waarschijnlijk weten waren we in oktober op familiebezoek in Canada. Ik vind het altijd heerlijk om in Noord-Amerika te zijn, sowieso natuurlijk om de familie te zien, maar ook vanwege de inspiratie die ik er opdoe. De megagrote supermarkten waar ik de meest bijzondere ingrediënten...

boek

Ik kwam laatst tot de conclusie dat ik goed Aziatisch en Midden-Oosters kan koken, maar dat ik me nog erg moet bekwamen in de Franse keuken. Vooral ook wíl bekwamen in de Franse keuken.  "À propos bistro" was me dan ook al een paar keer opgevallen, maar elke keer besloot ik toch het niet te ...