Zoete aardappel

  • 9910 keer bekeken

Mooie plaatjes van zoete aardappel recepten van Instagram icoon Colette Dike (Food Deco)

Een boek helemaal over zoete aardappels? Yes, de zoete aardappel is hot en dat weten we! Colette Dike schreef eerder een boek over de avocado, met recepten waar de avocado de hoofdrol speelt. Dit maal viel de zoete aardappel ten beurt. 30 recepten in 1 boek. Van taarten – wat dacht je van zoete aardappel Twix? – tot aan ontbijt en diner. Voor de fervente Instagrammers is Colette Dike vast geen onbekende. Haar Instagram account Food Deco (met 100K+ volgers) is er eentje die je sowieso moet volgen als je dat al niet deed. Ze maakt de meest prachtige plaatjes van eten en stylet ze op een wel heel appetijtelijke manier. Ook in het boek zie je dit terug, alles ziet er heerlijk uit waardoor je zin krijgt om lekker aan de slag te gaan!

Ik maakte de zoete aardappel frietjes en een zoete aardappel Twix. De zoete aardappel frietjes waren daadwerkelijk veel knapperiger dan ze normaal zijn en de ‘secret sauce’ voor erbij was erg lekker. Wel zet ik de volgende keer de oven iets lager dan aangegeven, want sommige frietjes waren een beetje zwart geblakerd ;-). Het recept van de Twix shortbread met zoete aardappel vind je hier binnenkort!

Colette Dike
Colette Dike a.k.a. Food Deco schreef het boek ‘Zoete aardappel’, maart 2017, uitgeverij Becht, ISBN 9789023015314.

 

Pluspunten

  • Prachtige foodstyling en dus leuke plaatjes om naar te kijken
  • Diverse typen recepten: van zoet tot aan hartig en van ontbijt tot aan diner
  • Recepten zijn goed te doen qua bereiding en ingrediënten
  • Voor de liefhebber van zoete aardappels een aanrader!

Minpunten

  • Niet zo veel recepten (30 stuks), het is dan ook een dun boek
  • Redelijk trend gevoelig
  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *