recept

Bloemkool saai? Helemaal niet! Je kunt er veel meer mee dan je wellicht denkt. Naast de bekende gekookte bloemkool met kaassaus, kun je bloemkool op zoveel andere manieren bereiden. Uit de oven bijvoorbeeld. In dit recept roosteren we eerst de bloemkool in de oven met aromatische ras-el-hanout. Deze...

recept

Je zou denken dat als je net naar het Midden-Oosten bent geweest, je wel even genoeg hebt van Midden-Oosters eten. Maar, nee hoor! Sterker nog, we namen uit Israël allerlei specerijen en smaakmakers mee, zoals za'atar, sumak en tahin. Hoewel we nu dus een emmertje tahin hebben, denk ik dat 'ie snel...

recept

Het is weer maandag en dat betekent: een nieuwe werkweek, het weekend wat weer achter ons ligt, maar ook #MeatlessMonday. Al een aantal jaren geleden is deze beweging in het leven geroepen en nog steeds is het populair. Misschien wel populairder dan ooit, nu steeds meer mensen bewust met hun gezondh...