recept

Zoals vaak op maandag, ga ik ook vandaag weer voor een vegetarisch gerecht. Hoewel ik op zijn tijd kan genieten van een stukje vlees of vis, eten we een aantal keer per week vegetarisch. Op die momenten mis ik het ook helemaal niet. Bijvoorbeeld met deze bieten galette. De galette ken je waarschijnl...

recept

Het stond al een hele tijd op mijn lijstje om eens zelf kwarkbollen te maken. Tijdens mijn allereerst baan, ging ik in de pauze vaak naar bakkerij Simon Meijssen op de Vijzelstraat in Amsterdam. Daar bestelde ik dan steevast een kwarkbol met kaas. De eerste paar keer keek het personeel ongelovig aan...

recept

Het was weer even geleden dat ik een eiersalade had gemaakt, maar vroegâh deed ik dat best vaak. Je kunt je eiersalade natuurlijk kant-en-klaar in de supermarkt kopen, maar het is veel lekkerder én gezonder om het zelf te maken. De eiersalade die je zelf maakt, heb je alle controle over. Je kunt h...