8 x lekkere paasbrunch recepten

My Food Blog
8 x lekkere paasbrunch recepten

Worden er bij jou dit jaar eieren gezocht? Of ga je iets anders doen met Pasen? Misschien ga je wel naar een van de leuke food events die er dit weekend zijn. Eén ding wat wat mij betreft niet mag ontbreken met Pasen is toch wel de Paasbrunch. Daar staan altijd veel eieren en ei-gerechten op, maar ook Paasbrood, lekkere sapjes en wat al niet meer. Ik laat je 8 fijne ideeën zien voor op je Paas tafel. Heel fijne Paasdagen iedereen! En maak je iets van Myfoodblog.nl? Laat het me vooral even weten, dat vind ik leuk om te horen :-)!

Oeufs en cocotte

oeuf en cocotte

Tja, een echte klassieker: eierpotjes. Deze eitjes gaar je in de oven met bijvoorbeeld wat crème fraîche. Als topping kun je het zo gek makken als je zelf wil: bieslook, zalm of spinazie zijn bijvoorbeeld goede toppings voor je oeufs en cocotte.

Ei in een broodje

ei in een broodje

Hoe leuk zijn deze broodjes? Je bakt het eitje in het broodje!

Kaneelbroodjes

kaneelbroodjes

Okay, het is even wat werk. Maar wat zijn deze broodjes lekker. Vooral als ze nog een beetje warm zijn, dan zijn ze echt op hun paasbest ;-).

Courgette feta muffins

courgette muffins

Maak eens hartige muffins voor tijdens de brunch. Deze feta courgette muffins met een snufje komijn bijvoorbeeld.

Wentelteefjes

decadente wentelteefjes met brioche

En dan vooral deze decadente wentelteefjes. Maak ze met overgebleven brioche of paasbrood en serveer er wat vers fruit bij. Mmmm….

Gepocheerde eieren met hollandaise saus

gepocheerde eieren en hollandaisesaus

Oefening baart kunst en zo ook met gepocheerde eieren. Heb je ze eenmaal een paar keer gemaakt, dan is het echt een fluitje van een cent.

Smoothie

ontbijt smoothie met havermout

Ga voor een lekkere smoothie zoals deze met havermout, kersen en cacao! Ook lekker: een sapje van bijvoorbeeld rauwe biet, wortel en gember.

Advocaat

advocaat van oma

Misschien is het nog wat vroeg voor alcohol, maar advocaat is echt een typisch paasrecept. Koop bij de Xenos kleine weckpotjes en geef je gasten ieder een potje advocaat mee naar huis zodat ze daar thuis lekker van kunnen smullen!

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Een reactie op “8 x lekkere paasbrunch recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *