Gratis sojadrink testen? Meld je aan als Alpro tester!

My Food Blog
Gratis sojadrink testen? Meld je aan als Alpro tester!
alpro_testersv2

Er komen steeds meer alternatieven voor koemelk. Voor mensen met een intolerantie, mensen die eens wat anders willen, veganistisch willen eten of om andere redenen gaan voor een alternatief voor traditionele melk. Kokos-, amandel-, haver- en sojadrink, om er zomaar een paar te noemen. Opties genoeg :)! Zelf drink ik wel koemelk, maar vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te testen. Zoals dus een sojadrink! Gewoon zo, om ermee te bakken of bijvoorbeeld in een smoothie.

Hoe zit dat met jou? Vind jij het ook leuk om nieuwe dingen te testen? Alpro zoekt 500 testers die helemaal voor niets de nieuwe sojadrink mogen uitproberen! Dus, ben jij nog niet zo bekend met sojadrink en vind je het leuk om dit product eens te gebruiken? Meld je dan nu gratis aan als Alpro tester! Wees er snel bij en zorg dat je bij de eerste 500 aanmelders zit!

Dit artikel is gesponsord door Alpro

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

2 reacties op “Gratis sojadrink testen? Meld je aan als Alpro tester!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *