Myfoodblog’s grote kerstdiner

Myfoodblog’s grote kerstdiner

Dit jaar besloten we het eens anders aan te pakken met het kerstdiner. Ik publiceerde al eerder de 27 beste kerst recepten en als bonus dan ook nog wat extra kerst recept inspiratie met het diner wat we met alle bloggers voor Myfoodblog.nl maakten. Devon trapte af met een voorgerecht: een paddenstoelenragout met gekarameliseerde zilveruitjes, vervolgens was het de beurt aan Amar met een zalm tussengerecht. Het hoofdgerecht maakte ik en was een kiprollade met feta, salie en walnoten op een bedje van pompoenmousseline, ingelegde choggia biet en romanesco. Jerôme nam het dessert voor zijn rekening. Komende week gaan we alle recepten met jullie delen!

Voorgerecht

Pasteitje met paddenstoelenragout en gekarameliseerde zilveruitjes

Tussengerecht

Zalm op Aziatische wijze

Hoofdgerecht

Kiprollade, pompoen, romanesco en ingelegde biet

Dessert

Kerstbomen

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *