Haal geld op voor Stichting Opkikker met een koffietje!

My Food Blog
Haal geld op voor Stichting Opkikker met een koffietje!

Een tijdje terug werd ik benaderd door Stichting Opkikker. Deze Stichting ken je misschien wel. Voor wie het nog niet kent: voor ernstig zieke kinderen én hun gezin worden er zogenaamde Opkikkerdagen georganiseerd. Zo kunnen ze even vergeten dat ze ziek zijn en ‘gewoon’ een leuke dag beleven. De stichting doet zo’n 2.000 Opkikkerdagen per jaar en wil daar graag mee doorgaan! Om geld in te zamelen organiseren ze daarom een ‘Koffie morning’.

7 oktober Koffie Morning

Op 7 oktober vindt de Koffie Morning plaats en iedereen kan gratis online een pakket aanvragen om zelf een Koffie Morning te organiseren voor vrienden, familie of collega’s. En het leuke is, het is heel simpel! Nodig wat mensen uit, zet koffie en maak wat lekkers. Eventueel kun je de boel nog leuk versieren met behulp van het pakket dat je online kunt aanvragen. In ruil voor jouw stukje lekkers en koffie kunnen de gasten vervolgens een financiële bijdrage geven die je doneert aan Stichting Opkikker.

Chocolade cupcakes

Ik vind het een hele sympathieke actie, dus in overleg met Opkikker besloot ik langs te gaan bij Mik. Mik is 11 jaar en door een ernstig ongeval in 2010 heeft hij een aantal keer hersenvliesontsteking gehad. Dit resulteerde in ingrijpende operaties en ruim 2 jaar in het ziekenhuis. Mik deelde zijn droom met ons zodat wij iets konden maken om hem te verrassen. Mik houdt van judo (hij heeft al diverse prijzen gewonnen!), mode, petten en winkelen. Wij gingen bij Mik en zijn gezin langs om ze te verrassen met chocolade cupcakes met daarop al zijn hobby’s afgebeeld. Mik was blij verrast en heeft er hopelijk van gesmuld. Ga jij ook iets lekkers maken 7 oktober 2016? En nodig je dan al je vrienden, buren, collega’s of klasgenoten uit? Je vindt meer informatie over de Koffie Morning via koffiemorning.nl. Of kijk op YouTube naar de commercial voor meer uitleg over de Koffie Morning en Stichting Opkikker. Schroom niet en begin alvast met plannen!

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.