Sommelier

  • Sommelier
  • Rua Telhal 59
  • Lissabon
Sommelier

Ben je in Lissabon en heb je zin in een goed glas wijn? Eventueel gecombineerd met een bijzonder gerecht?

Sommelier Lissabon

Bij bar/ restaurant Sommelier kun je kiezen uit meer dan 80 wijnen per glas. Gecombineerd met goed eten. Wat de ervaring nog bijzonderder maakt hier, is de technologie. Niet gewoon flessen wijn die ze ouderwets leegschenken. Nee, de wijnen zitten allemaal in een grote klimaatkast en elke wijn kan vanuit daar worden ‘getapt’

Krijg uitstekend advies over de lekkerste wijnen en drink lokale Portugese wijnen, maar ook wijnen van buiten Portugal. Op de menukaart hebben ze de wijnen ingedeeld in categorieën wat de food & wine pairing een stuk gemakkelijker maakt.

Proefglas

Met zoveel keuze, kan het lastig zijn een knoop door te hakken. Ook daar hebben de jongens en meisjes van Sommelier over nagedacht. Voor circa 1 euro krijg je een proefglas. Voor de echte glazen wijn geldt dat de prijzen aardig uiteen lopen. Zo zijn er enkele bijzondere rode wijnen die tientallen euro’s per glas kosten, dus let goed op en neem een redelijk gevulde portemonnee mee.

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *