Galvin Brasserie de Luxe

  • Galvin Brasserie
  • Waldorf Astoria, Rutland Street
  • Edinburgh
Galvin Brasserie de Luxe

Als je deze richting oploopt wordt je misschien van je stuk gebracht door alle chique restaurants in deze buurt. Het grote Waldorf Astoria hotel heeft meerdere restaurants, waaronder Galvin Brasserie de Luxe.

Michelinsterren

De 2 broers (Jeff & Chris) die de zaak runnen, hebben ook een 2-Michelinsterren. Met Galvin Brasserie proberen ze juist een wat toegankelijker restaurant neer te zetten. Een betaalbaar restaurant, met alsnog goede en mooie gerechten en correcte bediening. Hun pronkstuk is de seafood bar waar je ook omheen kunt zitten.

Paris chic bij Galvin Brasserie de Luxe

Ga je niet voor seafood? Dan kun je gewoon plaatsnemen in de rest van het restaurant. Het is een beetje donker, maar dat past wel bij het grand cafe/ brasserie gevoel. Met het restaurant proberen ze naar eigen zeggen een stukje Parijs naar Edinburgh te halen en dat is denk ik goed gelukt. Bij Galvin eet je betaalbaar, mooi opgemaakte bordjes. Denk aan vis, aardappels en groenten met een mooie olijfsaus.

Foto header: via Flickr (STV news) CC

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *