Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd
Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten

Ik sla nog snel even mijn slag, want het bietenseizoen is bijna ten einde! Vandaag dus (baby)bietjes met verkruimelde zachte geitenkaas en pecannoten. Zo simpel, niet normaal! En toch heel erg lekker! Eet dit als bijgerechtje bij een vleesgerecht, bij een stamppot of als voorafje.

Ingrediënten

  • 300 gram
  • babybietjes
  • (voorgekookt)
  • 50 gram
  • zachte geitenkaas
  • 75 gram
  • pecannoten
  • 1/8 tl
  • zwarte peper
  • scheutje
  • olijfolie

Benodigdheden

  1. koekenpan

Instructies

  1. Snijd de bietjes in kwarten.
  2. Zet de pan op hoog vuur en giet hier wat olie in. Bak ze bietjes gedurende 5 minuten en breng op smaak met peper.
  3. Draai het vuur uit en garneer met verkruimelde geitenkaas en pecannoten.
2 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *