Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd
Geroosterde biet met geitenkaas en pecannoten

Ik sla nog snel even mijn slag, want het bietenseizoen is bijna ten einde! Vandaag dus (baby)bietjes met verkruimelde zachte geitenkaas en pecannoten. Zo simpel, niet normaal! En toch heel erg lekker! Eet dit als bijgerechtje bij een vleesgerecht, bij een stamppot of als voorafje.

Ingrediënten

  • 300 gram
  • babybietjes
  • (voorgekookt)
  • 50 gram
  • zachte geitenkaas
  • 75 gram
  • pecannoten
  • 1/8 tl
  • zwarte peper
  • scheutje
  • olijfolie

Benodigdheden

  1. koekenpan

Instructies

  1. Snijd de bietjes in kwarten.
  2. Zet de pan op hoog vuur en giet hier wat olie in. Bak ze bietjes gedurende 5 minuten en breng op smaak met peper.
  3. Draai het vuur uit en garneer met verkruimelde geitenkaas en pecannoten.
2 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op  Instagram, Facebook en TikTok?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *