Win: 10 tickets voor een workshop Aziatisch koken!

My Food Blog
Win: 10 tickets voor een workshop Aziatisch koken!
win 2 x 4 workshops

Wisten jullie dat op 13 september ik 29 word, maar mijn blog 2? Jaaa, Myfoodblog.nl bestaat binnenkort gewoon alweer 2 jaar. Ik vind het een mooie mijlpaal, dus deel ik even kort met jullie een paar van de highlights van de afgelopen 2 jaar :)

 • Van een handjevol bezoekers in de eerste maanden naar 11.000 unieke bezoekers per maand nu
 • Afgelopen voorjaar stond ik in het Boodschappen Magazine, inclusief foto spread, interview en recept
 • Ik heb ontzettend veel leuke, gepassioneerde mensen ontmoet
 • Leuke en fijne samenwerkingen met PR-bureaus, winkels, merken, restaurants en een mediabureau
 • Ik kwam op plaatsen waar ik niet zo snel zou komen, denk aan een lunch bij een 2*-restaurant, een 9-gangen diner in een fantastisch, piepklein restaurantje en een diner op de hoogste rooftopbar van Amsterdam.
 • Persoonlijke groei, bekijk maar eens de artikelen en foto’s van helemaal aan het begin en bekijk dan maar eens de nieuwe artikelen. Dag en nacht verschil, toch :)?

Ik wil dit heel graag met jullie vieren, want, zonder jullie als lezers was het nooit het succes geworden wat het nu is. Nou ben ik niet de lulligste, dus ik heb heel veel mooie prijzen. Om het spits af te bijten:

10 kaartjes voor een Aziatische kookworkshop op 17 oktober in de Kookfabriek in Amsterdam

Als je wint mag jij bepalen wie je meeneemt om heerlijk Singaporees te komen koken. Ter gelegenheid van de Singapore Food Fair worden op 17 oktober in De Kookfabriek in Amsterdam workshops Aziatisch koken georganiseerd. Zoals je eerder op Myfoodblog kon lezen, weten ze in Singapore wel wat lekker eten is. Singapore geldt dan ook als hét culinaire kruispunt van Azië. Ik mag, namens Amazing Oriental, 10 kaarten weggeven voor de workshop op 17 oktober van 14.00-16.00 uur. De kaarten hebben een waarde van € 30,- per stuk! Dus, sta je graag in de keuken en vind je Aziatisch eten lekker? Dan is dit je kans!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel: laat hier in de comments of op Facebook weten met wie je naar deze workshop wil gaan. Ik geef in totaal 10 kaarten weg, je kunt dus 1, 2, 3, 4 of tot zelfs wel 9 mensen taggen :). Doe dus snel mee! (Tip: verhoog te kansen en laat ook je vrienden meedoen ;-)). Je kunt meedoen tot en met 13 september. Op 14 september worden de winnaars bekend gemaakt.

win 2 x 4 workshops

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

6 reacties op “Win: 10 tickets voor een workshop Aziatisch koken!

 • Kimberley

  Ahh wat leuk! Gefeliciteerd alvast!
  Wat gaat de tijd snellll…

  Ik doe heel graag mee met deze wedstrijd! En ik zou mijn vriendje dan meenemen, want dan leert hij ook eens wat anders koken dan Indonesisch haha. Niet dat Indonesisch niet lekker is natuurlijk, maar afwisseling is fijn! Ik ben ook wel heel erg benieuwd geworden naar de Singapoorse keuken door jouw verhaaltje! En het lijkt me daarnaast ook een hele leuke date :)

  Beantwoorden
 • jamila boughrini

  Ik wil heel graag naar deze workshop gaan. Ik ga alleen….. Vindt het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ook van koken houden!!

  Beantwoorden
 • Maaike

  Gefeliciteerd!! Wat gaat de tijd snel…ik doe uiteraard mee met deze actie :) en wil graag de volgende mensen meenemen; mijn moeder Yvonne, schoonmoeder Ad en tante Marianne (kan ik Marco eens verrassen met een heerlijk diner) en de rest van de kaartjes zijn dan voor de andere deelnemers ;)

  Beantwoorden
 • Quinty

  Met mijn mama Norma ❤️❤️ Wij houden allebei van koken en doen het altijd samen. Wij weten alleen niet goed hoe je Aziatisch kunt koken en zouden dit heel graag willen leren!

  Beantwoorden
 • Maris

  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan! Veel leuke dingen heb je al bereikt in die korte periode.

  Ik doe graag mee aan de winactie, ik ben namelijk gek op de Aziatische keuken. Kan ik er na meteen door naar één van mijn favoriete toko’s, die zit namelijk vlak bij de kookfabriek.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *