Verfrissend nieuws: Dopper’s nieuwe kleuren maken kraanwater drinken hipper dan ooit!

My Food Blog
Verfrissend nieuws: Dopper’s nieuwe kleuren maken kraanwater drinken hipper dan ooit!

Dorst naar stijl én duurzaamheid? Dopper heeft het perfecte recept! De iconische waterflessenmaker lanceert drie gloednieuwe kleuren die je waterdrinkroutine een flinke boost geven. Maak kennis met Pebble Peach, Pelican Pink en Gentle Grey – de nieuwste aanwinsten in de Dopper Insulated collectie. Deze flessen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens superpraktisch en milieuvriendelijk.

Stijlvol en duurzaam

Deze flessen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens superpraktisch. Je favoriete drankje blijft tot 9 uur warm of 24 uur koud, perfect voor lange dagen op kantoor of avontuurlijke uitstapjes. Maar het echte pareltje? Deze flessen zijn gemaakt van 90% gerecycled staal, waardoor je plastic flesjes voorgoed vaarwel kunt zeggen.

De nieuwe Dopper Insulated flessen zijn verkrijgbaar in twee formaten: 350ml (€29,95) en 580ml (€35,95). Je kunt ze onder andere vinden bij Paagman, Bijenkorf en Bol.com. Met deze nieuwe Dopper-kleuren maak je niet alleen een stijlstatement, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

En, nog meer goed nieuws: op Instagram mag ik komende week zo’n superhandig Dopper naar keuze weggeven. Dus volg mij vooral op Instagram als je dat nog niet deed!

Meer water drinken? Zo doe je dat!

Nu je een hippe Dopper hebt, wil je ‘m natuurlijk volop gebruiken. Maar hoe zorg je ervoor dat je daadwerkelijk meer water gaat drinken? Hier zijn enkele effectieve tips om je waterinname te verhogen:

1. Zet een grote fles in het zicht

Plaats je grote Dopper op een plek waar je hem vaak ziet, bijvoorbeeld op je bureau of in de woonkamer. Als de fles in het zicht staat, ben je eerder geneigd om ervan te drinken.

2. Gebruik een app of stel herinneringen in

Er zijn verschillende apps beschikbaar die je helpen herinneren aan het drinken van water. Als je liever geen nieuwe app downloadt, kun je ook gewoon herinneringen instellen op je smartphone of smartwatch.

3. Koppel het drinken aan dagelijkse routines

Maak er een gewoonte van om water te drinken bij bepaalde activiteiten. Drink bijvoorbeeld een glas water direct na het opstaan, voor elke maaltijd, of na elke toiletbezoek.

4. Maak je water lekkerder

Als je moeite hebt met de smaak van puur water, probeer dan wat fruit, komkommer of kruiden toe te voegen. Citrusvruchten, bessen, munt of basilicum kunnen je water een heerlijke smaakboost geven.

5. Stel dagelijkse doelen

Begin met een haalbaar doel, zoals het drinken van 6 glazen water per dag, en verhoog dit geleidelijk. Je kunt streepjes zetten op je Dopper of in een notitieboekje om bij te houden hoeveel je al gedronken hebt.

6. Vervang andere dranken door water

Probeer frisdrank, koffie of thee gedeeltelijk te vervangen door water. Begin bijvoorbeeld door bij elke kop koffie ook een glas water te drinken.

7. Drink een glas water voor elke maaltijd

Dit helpt niet alleen om meer water te drinken, maar kan ook helpen om minder te eten tijdens de maaltijd, wat goed kan zijn voor je lijn.

Voordelen van meer water drinken

Door meer water te drinken, doe je niet alleen je lichaam een plezier, maar ook het milieu. Elke keer dat je je Dopper vult, bespaar je een plastic flesje! Maar de voordelen gaan verder dan dat:

  • Verbeterde hydratatie helpt bij het behouden van energie en concentratie
  • Het kan hoofdpijn verminderen en je huid er beter uit laten zien
  • Voldoende water drinken ondersteunt je spijsvertering en nierfunctie
  • Het kan helpen bij gewichtsbeheersing door een vol gevoel te geven

Dopper’s missie

Dopper bestaat sinds 2009 en heeft een duidelijke missie: het stoppen van verpakt water door mensen te stimuleren kraanwater te drinken. Ze doen dit niet alleen door prachtige, duurzame flessen te maken, maar ook door te lobbyen bij overheden en bedrijven aan te moedigen om te stoppen met de verkoop van verpakt water.

Met de introductie van deze nieuwe kleuren in de Insulated collectie, maakt Dopper het nog aantrekkelijker om voor een duurzame optie te kiezen. De flessen zijn niet alleen mooi en praktisch, maar vertellen ook een verhaal van bewust consumeren en zorg voor het milieu.

Dus, waar wacht je nog op? Tijd om je dorst te lessen én de planeet te redden, één slok kraanwater tegelijk! Met je nieuwe Dopper in Pebble Peach, Pelican Pink of Gentle Grey ben je goed op weg naar een gezondere levensstijl en een schonere planeet. Proost op jou en op een duurzamere toekomst!

In samenwerking met Dopper

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *