De leukste restaurants in een wandeling

My Food Blog
De leukste restaurants in een wandeling

Gesponsord – Ben je op zoek naar een bijzonder dagje uit met familie of vrienden? Een keer iets heel anders, origineels en met name iets heel lekkers? Laat je dan verrassen met een culinaire wandeling.

Je kunt deze culinaire wandelingen inmiddels boeken in heel veel mooie steden in Nederland. Houd je van hip & happening, kies dan voor Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Ben je meer voor knus en gezellig? Dan zijn Haarlem, Leiden of Gouda misschien meer iets voor jou.

En wat houdt zo’n culinaire wandeling nou precies in? De naam zegt het eigenlijk al. Een mooie wandeling door het historisch centrum van een stad waarbij jij met je vrienden van verschillende gerechten geniet in de meest leuke restaurants die deze stad te bieden heeft.

Zo ontdek je niet alleen nieuwe restaurants maar kom je ook op historische plekken waar je nooit eerder bent geweest. Een spannende combinatie van historie en lekker eten. WijnSpijs kent alle geheimen van de stad en heeft alle restaurants speciaal voor deze wandeling geselecteerd.

Zo’n 4 restaurants op een avond

De wandeling is zorgvuldig uitgestippeld en ook de restaurants zijn uitvoerig getest. Het resultaat is een avond waarbij je eigenlijk alleen maar hoef te genieten van de stad en het eten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandeling door Den Bosch? Deze wandeling is zeer populair en dat is natuurlijk niet zo vreemd; de Bourgondische cultuur van Den Bosch en een pittoreske binnenstad gaan uitstekend samen. Ieder restaurant staat te popelen om je de heerlijkste gerechten en wijnen te serveren. Of is Groningen toevallig jouw lievelingsstad? Hier wandel je door het eeuwenoude stadcentrum langs hofjes, pakhuizen en prachtige gebouwen. En tussendoor geniet je van zalige gerechten in een aantal geselecteerde restaurants waar met liefde voor je gekookt wordt. Bij alle restaurants staan kwaliteit en sfeer voorop. Of heb je meer zin om met je vrienden onze hoofdstad te bezoeken? Daar kun je zelfs uit twee culinaire wandelingen kiezen. Eentje door de Pijp, ook wel het Quartier Latin van Amsterdam. Bezoek hier de Albert Cuypmarkt, de bruine cafés en hippe horeca. De andere vindt plaats in het hartje van de stad. De beroemde Negen Straatjes, net achter het Paleis op de Dam tussen de Raadhuisstraat en de Leidsegracht. Dit wijkje bruist van de energie en er is altijd genoeg te beleven.

In meer dan 40 steden

WijnSpijs organiseert inmiddels in ruim veertig steden deze culinaire wandelingen. Naast de culinaire gerechten serveren alle restaurants ook heerlijke wijnen die perfect samengaan.

De Culinaire Wandeling is de leukste manier om de beste restaurants van een stad te ontdekken in combinatie met een bijzondere wandeling.

Advertorial – i.s.m. WijnSpijs

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.