Maaltijdboxen vergelijken doe je zo!

My Food Blog
Maaltijdboxen vergelijken doe je zo!

Voor wie eigenlijk geen zin heeft om te koken, maar toch vers en gezond wil eten

Gesponsord – Lukt het jou om (bijna) elke dag gezond te koken? Om inspiratie op te doen zijn er een aantal mogelijkheden: je kunt lekker op mijn blog rondneuzen of je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een maaltijdbox. Van vrienden en kennissen die een maaltijdbox abonnement hebben hoor ik vaak dat het ervoor zorgt dat ze elke dag gezond eten én dat ze geïnspireerd worden. Je komt in aanraking met ander eten. Producten die je zelf niet zo snel mee zou nemen uit de supermarkt of die je zelfs helemaal niet kent.

foodboxen vergelijken

Makkelijk en snel of exclusief?

Een maaltijdbox dus. Maar voor welke ga je dan? De afgelopen jaren zijn er steeds meer boxen gekomen. De ene box heeft een focus op makkelijk en snel, de ander gaat juist voor de wat bijzondere gerechten of exclusieve ingrediënten. De prijzen van de boxen kunnen verschillen en ook de frequentie van de maaltijdbox is niet overal gelijk.

Op foodboxen.nl kun je de maaltijdboxen van verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Zelf heb ik al een keer kennis mogen maken met Marley Spoon. Dit is een box met 2,3 of 4 gerechten per week voor 2 volwassenen of twee volwassen en 2 kinderen. Je kunt dit dus helemaal zelf bepalen en kunt er ook voor kiezen om eens een weekje (of meer) over te slaan.

Mathijs maaltijdbox bijvoorbeeld richt zich op gezinnen. Je kunt kiezen tussen een box met 4 gerechten voor 2 volwassen en 1-2 kinderen of een box met 4 gerechten voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen.

maaltijdboxen vergelijken

Kosten

Naast de eerder genoemde maaltijdboxen vind je hier ook andere bekende boxen zoals de Allerhande Box en HelloFresh. Wat je er zoals kunt vergelijken? De beoordeling door anderen, wat de website wat de box per keer kost én wat dat betekent per persoon per maaltijd. Handig, toch? De kosten van een maaltijdbox variëren van € 37 per week tot € 59 per week.

Snackboxen en delicatessenboxen

Ook andere boxen dan de maaltijdboxen vind je terug op foodboxen.nl. Zo kun je snackboxen vergelijken met lekkere tussendoortjes. De exclusievere boxen die ik net al noemden, staan in de categorie delicatessenboxen.

Een maaltijdbox proberen met korting?

Via foodboxen.nl kun je niet alleen de foodboxen vergelijken, je kunt zien wat anderen kozen én je kunt de box meteen met korting bestellen. Bij de Marley Spoon box is dat op dit moment maar liefst 36% en ook bij Mathijs maaltijdbox is er een leuke korting te verdienen.

Advertorial – i.s.m. foodboxen.nl

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *