Onze Marley Spoon ervaringen + Marley Spoon korting!

My Food Blog
Onze Marley Spoon ervaringen + Marley Spoon korting!

Toen Marley Spoon net verkrijgbaar was op de Nederlandse markt, mocht ik al eens testen. Dat is inmiddels alweer een hele tijd geleden, dus ik was benieuwd hoe de Marley Spoon boxen inmiddels zijn, wat erin zit en hoe het verschilt van andere maaltijdboxen. Tijd dus voor een update over onze Marley Spoon ervaringen! Kun je niet wachten? Scroll dan snel door naar onderen. Daar vind je een kortingscode voor jouw eerste Marley Spoon maaltijdbox!

Wat is Marley Spoon?

Marley Spoon is een maaltijdbox concept. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je een maaltijd wil en voor hoeveel personen (2 of 3-4). Je krijgt een box thuis met precies de juiste, afgewogen ingrediënten en alles om zelf binnen 30 minuten een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Op deze manier eet je iets gezonds en tegelijkertijd makkelijk. Je kunt van tevoren online kijken wat er op het menu staat en daar zelf een keuze uit maken. Op deze manier kies je iets wat bij jou past! De box wordt gekoeld bij je thuis gebracht, zodat alles vers blijft.

Wat zat er in onze box?

De ingrediënten voor 1 van de 2 gerechten
De ingrediënten voor 1 van de 2 gerechten.

Wij hadden twee maaltijden: Kroatische worstjes met speltsalade en kip kerrie met koolsalade en rijst. Onze box bestond uit:

  • 2 papieren zakken met in elk van de zakken ingrediënten voor 1 maaltijd
  • Een mapje met stap-voor-stap uitgelegd hoe je de gerechten maakt, inclusief duidelijke foto’s.

Het eerste waar we mee aan de slag gingen, waren de Kroatische rundvleesworstjes (ćevapčići), ajvar en de speltsalade. Wat ik leuk vond aan dit gerecht, is dat het iets is wat ik normaal niet zo snel zou eten. Zowel de ćevapčići  als de speltsalade waren voor mij nieuw. Voor mij als foodie extra leuk, omdat ik op deze manier nieuwe inspiratie opdoe en in contact kom met gerechten die ik niet zo snel zou eten. De kip kerrie was dat dat betreft weer wat gewoner, maar sprak me desondanks toch wel aan. Ik wilde het toch een beetje een eigen twist geven en voegde daarom wat extra groente toe. Altijd goed, toch?

De Kroatische worstjes uit de Marley Spoon box
De Kroatische worstjes uit de Marley Spoon box met speltsalade.

Lekker?

Ja, zeker! Bonuspuntje voor de hoge kwaliteit currypasta waar geen zout aan was toegevoegd. De ajvar zorgde ervoor dat de Kroatische worstjes en speltsalade boordevol smaak zaten. Al tijdens het testen van de box jaren geleden, merkten we op dat de box echt iets bijzonders biedt. Als in, gerechten die je niet zo snel ergens anders tegenkomt. Dat is denk ik meteen het onderscheidende aan de box. Onze Marley Spoon ervaringen zijn in ieder geval dat het een box is als je echt iets heel anders wil eten, verrast wil worden en nieuwe inspiratie op wil doen.

Moeilijkheidsgraad?

Medium, het is zeker niet moeilijk. Wel heb je wat basis keukengerei nodig zoals een grove rasp in dit geval. Alles staat heel gedetailleerd uitgelegd, dus mis kan het niet gaan.

Marley Spoon met korting bestellen?

Ben je na het lezen van onze Marley Spoon ervaringen enthousiast geworden? Lucky you! Ik mag mijn lezers € 25,- korting geven op hun eerste Marley Spoon box!

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de Marley Spoon bestelpagina en gebruik de kortingscode MYFOODBLOG
  2. Als je de code invoert, wordt er € 25 korting berekend. Dit geldt alleen voor nieuwe klanten.
  3. Deze korting is geldig van 1 mei t/m 30 juni.

Advertorial – i.s.m. Marley Spoon

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *