Welk Radbag cadeau ik wel zou willen krijgen

My Food Blog
Welk Radbag cadeau ik wel zou willen krijgen

Gesponsord – Nu Sinterklaas, kerst, Valentijnsdag en zelfs mijn verjaardag achter de rug zijn, is het weer even gedaan met de cadeautjes. Ik kreeg het afgelopen jaar prachtige cadeaus, maar ja, een mens moet iets te wensen hebben altijd, toch? En als je dan eenmaal op de cadeau webwinkel van Radbag komt, word je wel heel erg hebberig! Je kunt er met gemak uren browsen en wat ik leuk vind, is dat er ook cadeautips worden gegeven. Je vult bijvoorbeeld je budget in, of het een man of een vrouw is, of dat het een foodie is.

Als foodie keek ik mijn ogen uit: een sushi bazooka, een USB kopjesverwarmer en…. Een kaasset. Juist ja, een set met alle benodigdheden om je eigen kaas te maken. Hoe gaaf is het om je eigen kaas te maken? Ik maakte al eerder labneh, een Midden-Oosterse hangop/ kaas, maar zou daar maar wat graag verder mee experimenteren. Met deze set kun je onder andere geitenkaas en ricotta maken en dat lijkt me wel heel erg leuk! Tot een paar jaar geleden at ik vrijwel elke dag kaas. Inmiddels heb ik die intake wat gematigd, maar geniet ik er des de meer van als ik wel weer kaas eet. Daarbij houd ik van zowel harde kazen als zachte kazen, maar een bijzonder voorliefde houd ik toch wel voor zachte geitenkaas. Laat dat nou net een van de kazen zijn die je met de set zelf kunt maken! Ik had hier zelf nooit bij stil gestaan en dacht eigenlijk dat het een heel ingewikkeld proces was, maar dat blijkt dus dik mee te vallen. In de Artisan Cheese Maker’s kit vind je: 1 pakje kaaszout, 1 pakje kruiden uit de Provence, 1 pakje citroenzuur, 1 lab tablet (vegetarisch), 1 kaasdoek, 1 kaasthermometer, 1 geitenkaasvorm en 1 ricottavorm. De Cheese Maker’s Kit gaat dus op mijn verlanglijstje en ik ga alvast bedenken waar ik mijn zelfgemaakt kaas allemaal in ga verwerken ;-).
En trouwens, zoek je nog een cadeau voor een foodie? Dan vind je bij Radbag allerlei ‘grapjes’ in de vorm van een cadeau. Wat dacht je van een mokverwarmer die je aansluit op je USB-poort of een kurk in de vorm van een kip onder de naam ‘coq au vin’?

Advertorial – i.s.m. Radbag

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.