Baker’s Dough

  • Baker's Dough
  • Pannekoekstraat 82A
  • Rotterdam
Baker’s Dough

Niet iets wat ik elke week hoef te eten, maar wel een lekkere traktatie voor eens in de zoveel tijd.

Al sinds vóór de opening enkele maanden geleden stond Baker’s Dough op mijn lijstje om eens te gaan testen. Een cookie dough bar waar je een scoop koekjesdeeg eet en kunt aftoppen met allerlei lekkers. Hoe zou dat nou zijn? We kwamen op zaterdagmiddag net op tijd binnen, want tegen de tijd dat we ons koekjesdeeg hadden, stond er een dikke rij tot aan buiten. Populair is het dus zeker, getuige ook het feit dat er binnenkort een tweede filiaal wordt geopend, in Amsterdam. Leuk om te vermelden is dat normaal koekjesdeeg rauwe eieren bevat en het dus niet aangeraden wordt het te eten. Bij Baker’s Dough kun je echter je koekjesdeeg met een gerust hart eten. Het bevat hier geen rauwe eieren.

Pindakaas koekjesdeeg met frambozen en nutella

Baker’s Dough concept

Wat is het concept? Je kiest een maat: small, medium of large. Vervolgens kies je een van de 3 smaken koekjesdeeg. Je maakt het af met toppings naar keuze. Tot slot heb je ook nog de keuze of je wel of geen ijs neemt. Ik had verwacht dat het met ijs nog heftiger zou zijn, dus koos hier in eerste instantie niet voor. Na aan tip van een medewerker dat het toch wel een aanrader is, omdat het het geheel wat frisser maakt, koos is toch voor een bol ijs. Gelukkig. Met alleen koekjesdeeg is het inderdaad wel erg heftig en machtig.

buiten bij Baker's Dough

XXL

We waren met z’n drieën en gingen alledrie voor een andere smaak deeg. Ik had als basis ‘original’, wat een zandkoekjesdeeg is. Als topping ging ik voor brownie, framboos en dus een bol ijs. Een medium echter was voor ons allemaal veel te groot. Het is door het machtige, boterige deeg iets waarvan je niet heel veel op kunt. Knap dus als je een large of zelfs een XXL op kunt! Het is leuk dat je je deeg en de toppings kunt kiezen en dat ook nog eens af kunt maken met een bol ijs. Ik vond het lekker, maar dus wel heel machtig. Zeker niet iets wat ik elke week hoef te eten, maar wel een lekkere traktatie voor eens in de zoveel tijd.

Oh, en heb je wat over? Volgens Baker’s Dough kun je het ook mee naar huis nemen en er thuis koekjes van bakken! Kende jij Baker’s Dough al?

Pluspunten

  • Origineel en grappig concept
  • Helemaal te customizen
  • Lekker koekjesdeeg

Minpunten

  • Machtig
  • Weinig ruimte om binnen of op het terras te eten
  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *