Borda d’agua

  • Borda d'agua
  • Praia da Morena s/n
  • Costa da Caparica
Borda d’agua
  • 994 keer bekeken

Vanaf Lissabon kun je prima naar het strand gaan. Rondom Lissabon is keuze genoeg, maar een van onze favorieten is Costa da Caparica. Naar verluidt wordt ook Christiano Ronaldo hier weleens gesignaleerd, alhoewel ik verwacht dat die beste man wel een privé strand ergens bezit.

Borda d’agua strandbedjes, parasols én eten

Ook zonder Ronaldo is het zeker de moeite waard Costa da Caparica is een strand waar je vrijwel alleen locals tegen zult komen en dus weinig toeristen. Het is een half uurtje rijden van Lissabon en heeft een parelwit strand met een helderblauwe zee. Bij Borda d’Agua kun je parasols en bedjes huren én goed eten. Lekkere broodjes, een kust aan verse fruitsapjes en bijvoorbeeld een halve kreeft! Die kun je binnen eten, maar met hetzelfde gemak komen ze de maaltijd naar je strandbedje brengen.

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *