Oesters en champagne op vrijdag bij Café Americain

  • Café Americain - Oesters & champagne op vrijdag
  • Leidsekade 97
  • Amsterdam
Oesters en champagne op vrijdag bij Café Americain

Café Americain is al sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam. Het prominente gebouw op het Leidseplein straalt van binnen en van buiten grandeur uit met die jaren stylish jaren ’20 look. Vorig jaar heeft het gebouw een opfrisbeurt gehad, zonder die klassieke details verloren te laten gaan. Die typische art deco stijl herken je er nog helemaal in terug.

Oesters, champagne en muziek op vrijdag

Je kunt bij Café Americain terecht voor lunch, diner of zomaar een drankje, maar sinds kort is er wat nieuws: namelijk Oesters, champagne en muziek. Op de vrijdagmiddag vanaf 17.00 ben je welkom voor een selectie oesters, vergezeld door mooie champagne en muziek. In de zomer is het concept gelanceerd, maar het was zo’n succes dat je nu blijvend je vrijdag kunt inluiden met al dit fijns.

oesters vrimibo

Wij mochten testen en kregen een bord met heerlijke, kraakverse oesters. Het is uiteraard dagvers, dus afhankelijk van wat er die dag is geleverd heb je keuze uit verschillende soorten oesters. Deze worden vergezeld door een passend glas champagne. Wij trapten af met een oester en Bollinger en vervolgen met een oester en Ayala champagne.

Een heerlijk decadente manier om die werkweek van je af te schudden en het weekend écht goed in te luiden!

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

4 reacties op “Oesters en champagne op vrijdag bij Café Americain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *