Cocktails drinken in Den Haag? Dat doe je hier!

 • Cocktail bars Den Haag
 • Den Haag
Cocktails drinken in Den Haag? Dat doe je hier!

Gin Fizz, Cosmopolitans of een klassieke mojito? Henriette van Travelaround with me zocht voor ons uit wat nou de allerleukste en lekkerste cocktailbars in Den Haag zijn. Bij deze 5 drink je de lekkerste cocktails van Den Haag!

Henriëtte: Cocktails drinken is leuker met vrienden dan alleen, dus trok ik erop uit met Jody van OngewoonLekker op zoek naar de leukste cocktailbars in Den Haag. Deze 5 cocktailbars in Den Haag kan ik je aanraden:

 1. The Penthouse Sky Bar
 2. Spark The Hague
 3. The Five Points
 4. Callisto Lounge
 5. Millers

Ik ben nog niet bij Vavoom geweest op de Grote Markt. Onlangs is er een cocktailbar geopend aan Bierkade in Den Haag en ook in Scheveningen zit net een nieuwe cocktailbar. Een maand na publicatie van mijn overzicht is het dus alweer tijd voor een uitbreiding van mijn cocktailverhalen in Den Haag.

The Penthouse Sky Bar

Wil je een cocktail drinken met view? Dan moet je naar de The Penthouse Sky Bar, tevens de hoogste bar van Nederland. Je vind de bar in de Haagse Toren naast Hollands Spoor. De bar wordt ook wel de Sky Lounge genoemd.

 • De beste deal heb je als je een ticket koopt á €9,- per persoon. Dit ticket geeft je toegang tot het uitzichtpunt en één drankje.

Spark The Hague cocktailbar van Hilton Hotel

Spark The Hague is de enige cocktailbar gevestigd in een hotel in Den Haag. Je vind Spark aan de Mauritskade in het Hilton Hotel The Hague. De enthousiaste cocktail bartender Avi shaked zo een signature cocktail uit zijn handen. Momenteel is het  cocktailmenu gebaseerd op het thema films. Krijg jij al trek in een Basement Blitz, een Vesper Martini of een Manhattan?

 • Het nadeel is wel dat je hier de duurste cocktails van Den Haag drinkt met prijzen vanaf €14,-.

Cocktailbar The Five Points Den Haag

In een zijstraat van het Plein, in het centrum van Den Haag vind je The Five Points, ingericht naar de wijk Five Points in New York zoals het in 1800 was. Uiteraard staat hier de wereldberoemde cocktail; ‘Manhattan’ op de cocktailkaart.

Cocktailbar Callisto Lounge Den Haag

Callisto Lounge was wel het laatste waar ik aan dacht om een cocktail te gaan drinken. Het is dat een vriendin de nieuwe bartender kende maar anders was ik hier niet naar binnen gaan in mijn zoektocht naar de leukste cocktailbars.

Ik moest even van mijn vooroordeel afstappen dat men in een shisha lounge geen goeie cocktails kon shaken. Maar ex-StirrRotterdam en ex-FivePointsBar bartender Eddy staat hier achter de bar te shaken. Daarmee is de ambiance van een shisha lounge niet direct weg maar heeft Callisto Lounge wel potentie, want de mooiste cocktail creatie dronk ik hier.

 • Cocktailprijzen liggen rond de €10,50.

Millers Cocktail Kitchen

Millers is misschien wel het meest bekende uitgaanscafé van Den Haag. Wil je hier iets proeven uit De Cocktail Kitchen ga dan op een doordeweekse avond, een woensdag of een donderdag zodat de bartenders echt de tijd voor je hebben.

 • De cocktailkaart van Millers Cocktail Kitchen bevat meer dan 60 verschillende cocktails inclusief speciale ‘premium cocktails’.
 • De cocktailprijzen variëren rond de €12,- per cocktail.

Dit artikel is een bewerking van een eerder verschenen artikel.

Afbeelding: travelaroundwithme.com

 • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *