Cornelis

  • Cornelis - Food, coffee and a room
  • Maliestraat 16
  • Utrecht
Cornelis
Cornelis Utrecht

Tijdens de Open Huizen Route besloten we de fiets te pakken en eens door Utrecht te fietsen. Je denkt de stad na 8 jaar best goed te kennen, maar dat valt toch best tegen, haha. Zo ontdekten we dat de Maliestraat best wel een leuk straatje is. En dat je hier bijvoorbeeld Cornelis vindt. Cornelis zijn tag line is ‘coffee, food and a room’.

B&B en koffiezaak

Die ‘room’ refereert aan de B&B die ze hebben met dus 1 kamer. Food en coffee is er dus ook. In de vorm van bijvoorbeeld oerboterhammen met kaas, tonijnsalade of hummus. Jerome had er één met tonijnsalade en ik met hummus. Niet super spectaculair, maar vers en goed klaargemaakt.

Gewoon een lekkere lunch. Ik heb ook verlekkerd zitten kijken naar de taartjes in de vitrine, maar ik heb me kunnen inhouden. Samen deelden we een pot thee. Fijn dat je niet alleen maar een kop thee kunt krijgen. Het interieur is trouwens hip, een beetje vintage stijl. Ik vind het wel lekker knus en daarmee een leuk tentje voor een zondagse lunch of brunch! Fiets dus ook, net zoals ik, eens om ;-).

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

5 reacties op “Cornelis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *