De Groene Chef: gezond en vegetarisch in Tilburg

  • De Groene Chef
  • Spoorlaan 350
  • Tilburg
De Groene Chef: gezond en vegetarisch in Tilburg
  • 1905 keer bekeken

Vandaag heb ik een toffe hotspot voor jullie in het zuiden van het land. De Groene Chef in Tilburg is een van de favorieten van Anne, die je misschien kent van haar blog. Foodblogger Anne van Anne Travel Foodie is altijd op zoek naar leuke gezonde hotspots in binnen- en buitenland. Ze is al in meer dan 60 landen geweest en weet overal de leuke plekjes te vinden. Ze woont momenteel in Tilburg en deelt speciaal voor Myfoodblog haar favoriete healthy hotspot in haar thuisstad: De Groene Chef. Benieuwd naar al Anne’s favorieten in Tilburg? Dit zijn al haar favorieten in Tilburg.

De Groene Chef

Anne: “Healthy hotspot de Groene Chef zit in creatieve hub Bank15, op een steenworp afstand van het centraal station. Dit maakt de Groene Chef niet alleen een goede stop voor Tilburgers maar ook voor mensen die via Tilburg reizen. In Bank15 vind je meerdere restaurants, maar De Groene Chef is met afstand mijn favoriet.
Alexandra, de eigenaresse, en ik hebben veel gemeen. Net als alle recepten op Anne Travel Foofie, is ook alles op het menu van de Groene Chef vrij van geraffineerde suikers en vegetarisch.
Maar er is meer! De Groene Chef kookt zoveel mogelijk met biologische producten en gebruikt totaal geen dierlijke producten, zoals zuivel. Alles op het menu is dus lactose vrij en veganistisch. Veel van de gerechten op de kaart zijn bovendien vrij van gluten. Wat voor dieet of allergieën je ook hebt, je kan bij de Groene Chef terecht voor een heerlijke maaltijd.

Loaded Nacho’s en Sexy Mexi

Op het menu staan onder andere de Sloppy Oyster, een Italiaanse bol gevuld met bbq pulled ‘chicken’ gemaakt van oesterzwammen en de Tilburger, een plantaardige burger geserveerd met onder andere aioli en avocado.
Mijn favorieten zijn de loaded nacho’s die bij de Groene Chef zo groot zijn als een hoofdgerecht en de Sexy Mexi Bowl; warme Mexicaanse rijst met Pico de Gallo salsa, avocado, nacho’s, aioli en vegan ‘kaas’. De Groene Chef is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 20:30uur. Je kan ook een maaltijd afhalen en ze bezorgen ook.”

 

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *