Firma Pickles

  • Firma Pickles
  • Drieharingstraat 1-3
  • Utrecht
Firma Pickles

Utrecht is weer een hamburgerrestaurant rijker. Sinds enige tijd zit Firma Pickles in de gezellige Drieharingenstraat, op de plek waar vroeger restaurant Straks zat. De website ziet er mooi en strak uit en naast hamburgers, specialiseren ze zich ook in wijnen. Dat belooft heel wat!

Retro interieur

Op vrijdagavond was het er erg druk, dus helaas konden we niet buiten of bij het raam zitten, maar dat mocht de pret niet drukken. Het interieur is leuk; hip en een beetje retro. Bovendien komt er op vrijdag later op de avond ook een singer-songwriter optreden.

De ‘overall’ eerste indruk is dus goed, het menu ziet er lekker uit en door de eigenaar (?) worden we vriendelijk ontvangen. Het duurt uiteindelijk lang voordat we kunnen bestellen, de bediening lijkt wat chaotisch en ook het eten laat lang op zich wachten. We bestelden één klassieke rundvleesburger (gemaakt van Maas-Rijn-IJssel runderen) en een lamsburger. Beiden geserveerd met frietjes en coleslaw.

De hamburgers zijn beiden zeer smakelijk. Lamsvlees is van nature wat droger, maar de burger vond ik zeker niet droog. Beiden waren gewoon goede klassieke, burgers zonder poespas. De frietjes waren niet heel bijzonder en een beetje hard. Mijn vriend vond bovendien dat de portie frites te klein was. Voor mij was het wel genoeg, maar ik ben niet zo’n grote eter. Als je afhaalt zijn de burgers overigens goedkoper (bijna de helft).

Eindoordeel Firma Pickles

Pluspunten:

+ Smakelijke burgers
+ Serveert kosteloos kraanwater
+ Leuke ambiance en inrichting

Minpunten:
– Duur (+/- 15 euro per burger)
– Handgemaakte frietjes kunnen beter
– Chaotische bediening

Al met al vind ik het de omweg waard!

Afbeelding ter illustratie via Pexels.com

 

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *