Piazza (Den Haag)

Piazza (Den Haag)
piazza new babylon

Sinds enkele maanden is het winkelcentrum New Babylon in Den Haag eindelijk open. Beneden zitten twee leuke eetwinkeltjes: het van oorsprong Duitse Delice, waar je lekkere olies en balsamicoazijnen kunt tappen (tip: de vijgenbalsamico!) en de pop-up store van Castello. Je weet wel, van de Danish Blue kaas. In de pop-up store een kust aan kazen, waarvan ik de witbierkaas zeker kan aanraden, en bijbehorende jams en chutneys.

Boven in New Babylon bevindt zich een bar/restaurant met, zomers, een binnenplaatsje. Omdat ik in de buurt werk, ben ik al een aantal keer bij Piazza geweest en ook vorige week was ik er weer. Ik was lichtelijk teleurgesteld dat ze het warme broodje geitenkaas en aardbeien niet meer hadden, maar dat werd gelukkig helemaal goedgemaakt. Ik bestelde een Tuna Melt: heerlijke geroosterde boerenboterhammen met verse tonijnsalade, sla, kappertjes en warme cheddarkaas, precies zoals het hoort! De inrichting bij Piazza is sfeervol, wat best knap is in een winkelcentrum. De mensen die er komen zijn voornamelijk zakenlieden voor zakenlunches, maar wellicht dat dit ook verandert als het winkelcentrum New Babylon wat meer aanloop krijgt. Een aanrader als je op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteitverhouding in de buurt van Den Haag Centraal!

Pluspunten:

+ Kwalitatief goed, verse producten

+ Sfeervol ingericht

+ Vlakbij Den Haag Centraal

+ Vriendelijke bediening

 

Minpunten:

– Geen uitzicht

(Foto: www.newbabylon.nl)

 

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.