Lavinia Good Food

  • Lavinia Good Food
  • Amstelveenseweg 192
  • Amsterdam
Lavinia Good Food

De dag goed beginnen of even bijkomen? Lavinia is er de perfecte plek voor.

Lavinia

Knus en fijn, dat is Lavinia Good Food. Wij gingen op een zaterdag met vrienden lunchen bij Lavinia en hadden qua eten de keuze uit spelt ‘pizzetta’s’, oftewel kleine pizza’s met een speltbodem of sandwiches. Uiteindelijk gingen we voor de skinny crab burger, de lamsvlees pizza’s en de pizza met paddenstoelen.

De skinny crab burger was inderdaad erg skinny; hij kwam zonder broodje, maar op een bedje van sla ;-). Het lamsvlees op de pizza’s was heerlijk slowcooked en de bodems waren lekker knapperig.

Wat ik extra leuk vind, is dat Lavinia werkt met lokale leveranciers en alles zo gezond en bewust mogelijk produceert. Dat betekent puur en lekker eten! Qua interieur is het er lekker knus en krijg je er een fijn huiskamergevoel. Terwijl je je eten eet, kun je er meteen shoppen, want alles wat je ziet is te koop. Ben je fan van het eten wat je hier krijgt? Lavinia doet ook aan catering op locatie.

Eindoordeel Lavinia Good Food

De dag goed beginnen of even bijkomen? Lavinia is er de perfecte plek voor. Laad jezelf op met het heerlijke en bewuste eten wat hier vers wordt gemaakt en snuffel ondertussen in de kasten.

Lavinia lams pizza
  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *