Lavinia Good Food

  • Lavinia Good Food
  • Amstelveenseweg 192
  • Amsterdam
Lavinia Good Food
  • 13376 keer bekeken

De dag goed beginnen of even bijkomen? Lavinia is er de perfecte plek voor.

Lavinia

Knus en fijn, dat is Lavinia Good Food. Wij gingen op een zaterdag met vrienden lunchen bij Lavinia en hadden qua eten de keuze uit spelt ‘pizzetta’s’, oftewel kleine pizza’s met een speltbodem of sandwiches. Uiteindelijk gingen we voor de skinny crab burger, de lamsvlees pizza’s en de pizza met paddenstoelen.

De skinny crab burger was inderdaad erg skinny; hij kwam zonder broodje, maar op een bedje van sla ;-). Het lamsvlees op de pizza’s was heerlijk slowcooked en de bodems waren lekker knapperig.

Wat ik extra leuk vind, is dat Lavinia werkt met lokale leveranciers en alles zo gezond en bewust mogelijk produceert. Dat betekent puur en lekker eten! Qua interieur is het er lekker knus en krijg je er een fijn huiskamergevoel. Terwijl je je eten eet, kun je er meteen shoppen, want alles wat je ziet is te koop. Ben je fan van het eten wat je hier krijgt? Lavinia doet ook aan catering op locatie.

Eindoordeel Lavinia Good Food

De dag goed beginnen of even bijkomen? Lavinia is er de perfecte plek voor. Laad jezelf op met het heerlijke en bewuste eten wat hier vers wordt gemaakt en snuffel ondertussen in de kasten.

Lavinia lams pizza
  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *