In één oogopslag wijnbars bij jou in de buurt met wine-bars.nl

In één oogopslag wijnbars bij jou in de buurt met wine-bars.nl
  • 6209 keer bekeken

wine-bars.nlWijnkenner Cuno van ’t Hoff nam maandag de bezoekers van Wijncafé Lafebvre spreekwoordelijk mee naar Nieuw-Zeeland. We begonnen met een Chardonnay van Staete Landt en via een Pinot Noir van Yealands kwamen we uit bij een Syrah van Elephant Hill.

Deze wijnproeverij, in een van mijn favoriete hotspots in Utrecht, stond in het teken van de lancering van het nieuwe platform, wine-bars.nl. Er zijn zo’n 40 à 50 wijnbars in Nederland en jaarlijks komen er 5 bij. Wijnbars zijn dus trendy, maar waar vind je ze eigenlijk? Via wine-bars.nl kun je een wijnbar bij jou in de buurt vinden. Of juist een wijnbar in een andere stad. Waar het om gaat is dat je makkelijk een leuke plek kunt vinden om een wijntje te drinken. Voor Utrecht tip ik in ieder geval Lefebvre en VinVin, twee sfeervolle, laid back bars met heerlijke wijnen. Doe mij nog maar zo’n Staete Landt Chardonnay!

Aan de website zit ook een competitie-element vast. Begin volgend jaar gaat de wedstrijd Wine Bar of the Year van start. De winnende wijnbar mag zichzelf een jaar lang dé wijnbar van 2014 noemen.

 

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

2 responses to “In één oogopslag wijnbars bij jou in de buurt met wine-bars.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *