SLA Utrecht

  • SLA
  • Voorstraat 52
  • Utrecht
SLA Utrecht

Een beetje hipster is SLA wel, maar ach, de salades die ze hier maken zijn heerlijk!

SLA is onder menig foodie al een begrip. In Amsterdam hebben ze al diverse filialen en hun recente boeklancering heeft enkel bijgedragen aan de populariteit van dit concept. In oktober werd er ook een SLA filiaal in Utrecht geopend, op de Voorstraat. Uiteraard namen wij een kijkje bij het recent geopende SLA Utrecht!

Bommetje vol

Leuk om te vertellen dat we er tijdens de eerste week gingen lunchen en het zat er meteen bommetje vol. Aan klanten geen gebrek dus! Het hele thema van de ‘kas’ is doorgevoerd in het interieur. Zo lijkt de toonbank net een kas en komt het ook terug in de schilderijtjes. Veel hout, een beetje staal en een air van duurzaamheid, bio en een beetje hipheid.

salade met najaarsgroenten (SLA Utrecht)

We namen 1 vegan salade en eentje met vlees zodat we goed kunnen proeven wat SLA nou biedt. De najaarsgroentensalade is de favoriet van menig medewerker en ook bij ons was deze salade meteen een hit. De heerlijke dressing maakt de salade helemaal af. De salade van de maand met rosbief en boerenkool is ook erg goed van smaak, maar nét iets minder lekker dan de najaarsgroente variant. Dat komt vooral door de dressing, want die is gewoon écht heel erg lekker. Naast twee salades namen we ook een sapje én een smoothie. Beiden waren erg lekker en ook bijzonder, net iets anders dan anders.

Eindoordeel SLA Utrecht (Voorstraat)

Een beetje hipster is SLA wel, maar ach, de salades die ze hier maken zijn heerlijk! Voor zowel vleeseters als niet vlees-eters is er genoeg (gezonde) keuze. Neem er ook vooral zo’n lekker sapje of smoothie bij. Wees wel op tijd als je hier wilt lunchen, want binnen no-time stroomt het hier vol!

crew SLA Voorstraat
  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

8 reacties op “SLA Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *