Yoghurt Barn

  • Yoghurt Barn
  • Vinkenburgstraat 15
  • Utrecht
Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een van mijn favoriete hotspots in Utrecht momenteel. Of het nu is voor de jummie brunches, de frozen yoghurt of de hangop, ik kom er erg graag. Over de hangop wijdde ik zelfs een artikel en gaf je het recept om thuis ook hangop te maken. En nu mag ik 2 x 2 hangops bij Yoghurt Barn weggeven! Yoghurt Barn kun je vinden in Utrecht en Amsterdam en is the place to be als je van yoghurt houdt. Ze hebben er allerlei soorten yoghurt. Denk aan hangop, volle yoghurt, frozen yoghurt, soja yoghurt en geiten yoghurt. Deze worden voorzien van een topping naar keuze en dan is het smullen geblazen.

Toppings

Als topping kun je een special kiezen met een naam als Brownie Bango, Crazy Cookie, Merry Berry of Energy Explosion. Zit er niets van jouw gading bij? Je kunt ook zelf iets samenstellen waarbij je kunt kiezen uit diverse soorten fruit, superfoods, noten en zaden, koekjes, kaneelsuiker en brownies.

Onderstaande winactie is inmiddels gesloten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe winacties.

Winnen: 2 x hangop bij Yoghurt Barn!

Heb ik je al lekker gemaakt? Mooi! Je kunt namelijk 2 hangops naar keuze winnen bij Yoghurt Barn Utrecht of Amsterdam!

Wat moet je doen?

Je kunt meedoen tot 5 april. Er zullen twee keer twee hangops worden verloot, dus schakel vrienden in voor een dubbele winkans! Op 6 april 2014 zullen de winnaars bekend worden gemaakt via Facebook.

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *