Review: Foodelicious box

My Food Blog
Review: Foodelicious box
Foodelicious box

Er is weer een nieuwe foodbox op de markt. Dit keer juist niet eentje voor elke dag, maar een echte verwenbox met exclusievere producten als truffels, fijne oliën en bijzondere confitures. De Foodelicious box gaat deze maand van start en ik mocht de Foodelicious box (#FDBOX voor initimi ;-)) eens proberen.

In mijn mysterybox zaten mooie producten, afkomstig uit heel Europa. De confiture van gerookte tomaten is een lekker en iets meer upscale alternatief voor barbecue saus. Hij smaakt vooral goed bij vlees. Vlierbloesemsiroop is erg hip au moment (mede dankzij Hugo!) en kon dus ook niet missen in de box. Ook erg geslaagd was de mango azijn, de fles is inmiddels alweer bijna half leeg (halfvol voor de positiviteitsgoeroes onder ons…). De champagnetruffels: hemels en uiteraard ook al op. Iets minder fan was ik van de bonbons met truffel, maar wellicht een kwestie van smaak. En laat ik vooral de heerlijk, brosse amaretti koekjes niet vergeten!

Over de Foodelicious box

#FDBOX

Misschien ken je Foodelicious al? In deze webshop koop je food cadeautjes voor jezelf of voor een ander. Denk daarbij aan oliën, azijnen, chocolade en kazen. Met de Foodelicious box krijg je een selectie van bestaande bestellers en nieuwe producten. Je kunt de Foodelicious box afnemen in een abonnementsvorm. Je krijgt dan elke twee maanden een box vol verrassingen en betaalt hier per keer € 34,95 voor. Je kunt er ook voor kiezen om de box eenmalig te bestellen à € 39,95. In elke box zitten minstens 6 producten met een aantal receptkaarten om je te inspireren.

Eindoordeel

Wil je jezelf eens een keer verwennen? Producten ontvangen die je anders misschien niet zo snel zou kopen? Dan is deze Foodelicious box wellicht iets voor jou! Ik heb met de mangoazijn en de gerookte tomatenconfiture in ieder geval weer lekkere nieuwe dingen ontdekt.

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *