Snackboxes getest: Bites We Love versus Boxbites

My Food Blog
Snackboxes getest: Bites We Love versus Boxbites
bites we love boxbites

Er zijn inmiddels heel veel food boxes op de markt: HelloFresh, Food We Love, De Streekkrat, De Allerhande box en ga zo maar door. De meeste voorzien in complete maaltijden, maar er zijn er ook een aantal die gericht zijn op gezond snacken. Ik mocht de ‘Bites We Love’ en de ‘Boxbites’ uitproberen. Wat vond ik hier nou van? En….. welke van de twee zou ik kiezen?

Beiden pakketjes kunnen door de brievenbus, dat is fijn. In de Bites We Love Box zitten 4 zakjes, in de Boxbites zitten 18 snacks. Bites We Love bestaat uit 99 verschillende snack mixes die altijd in een zakje zitten. Dat zijn vaak noten, zaden, gedroogd fruit, chocolaatjes etc. Op de website vind je alle mogelijke keuzes waarbij er een aantal zijn met wel hele leuke namen zoals ‘Ticket to the tropics’, ‘Will you berry me’ en ‘Going bananas’. Je kunt kiezen om verrast te worden, maar je kunt ook zelf aangeven welke bites je wel en niet wilt ontvangen. Voor € 4,95 heb je 4 zakjes waarbij je er voor kunt kiezen om elke week of om de week een box te krijgen. De Boxbites zijn 18 heel verschillende snacks. Van zakjes met noten en zaden tot dadelrepen en van gedroogd fruit tot lijnzaadcrackers.

Boxbites

 • Vanaf € 27,- per box
 • 18 snacks
 • Verrassing wat de inhoud is
 • Breed scala aan gezonde snacks
 • Snacks uit binnen- en buitenland
 • Past door de brievenbus

Bites We Love

 • 4,95 per box
 • 4 snacks
 • Zelf voorkeur in de inhoud aan te geven
 • Zakjes met mixen (noten, zaden, gedroogd fruit etc.)
 • Past door de brievenbus

Eindoordeel

Zou ik voor 1 van deze 2 boxen gaan en zo ja, welke? Ik vind het leuk om eens een keer zo’n box te hebben, maar vind het wel relatief duur t.o.v. zelf maken. Ik snap wel dat niet iedereen zin heeft om zijn eigen snacks te maken, dus als je op zoek bent naar gezonde snacks en je heb graag verschillende snacks, dan kun je een eenmalige box of een abo op één van beide overwegen. Bij Bites We Love vind ik de smaken origineel en leuk dat je zelf een voorkeur kunt aangeven. Aan de andere kant is het ook leuk om verrast te worden. Wat ik een groot voordeel vind van de Boxbites is de variëteit. Je krijg repen, mixen, koeken, van alles. Persoonlijk zou ik dus die eerder nemen en vervolgens de merken die je lekker vindt, online zoeken om die in het groot in te kopen.

Ik ben benieuwd of jullie al ervaring hebben met gezonde snack abonnementen of andere food boxes. Wat vond je ervan en zou je het anderen aanraden?

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Een reactie op “Snackboxes getest: Bites We Love versus Boxbites

 • miranda

  Choc-a-holic heeft ook mooie pakketjes in de maten s,m of l met variërende rauwe chocolade en gezonde snacks! Of een proteïne pakket voor de fanatieke sporters. Deze pakketjes zijn ook verkrijgbaar in een abonnement vorm. En alle producten zijn rauw,biologische ,lactose en glutenvrij,vegan en gezoet met natuurlijke suikers.. neem gerust een kijkje online http://www.chocaholic.nl

  Mvg Miranda van choc-a-holic

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *