Lekker luxe ‘glampen’ in Limburg

My Food Blog
Lekker luxe ‘glampen’ in Limburg

Misschien denk je: “huh, Glamping, wat is dat?!”. Glamping is een samentrekking van de twee woorden ‘glamour’ + ‘camping’. Oftewel kamperen, maar dan luxe. Voor als je wel houdt van het camping gevoel, maar dan net even ietsje luxer wil. Bijvoorbeeld een lekker bed of je eigen badkamer. 

Er zijn allerlei gradaties hoe luxe zo’n glamping accommodatie dan precies is. Soms heb je met Glamping bijvoorbeeld heerlijk comfortabele bedden, je eigen badkamer (bye, bye, met je wc-rol onder de arm de camping over) of zijn er andere extra luxe faciliteiten. Vandaag heb ik een leuke Glamping tip in Limburg voor je: De Leistert in Roggel. En dat kun je heel luxe maken, als je wil. 

Glamping in Noord-Limburg

Roggel bevindt zich in de buurt van Venlo, Roermond en Weert en hier vind je dus een groot recreatiepark. Je kunt je dus voorstellen dat je zowel op het terrein als buiten het terrein veel vermaak hebt voor jong en oud! Zo vind je op het terrein onder andere:

  • meerdere restaurants
  • een supermarkt
  • mini-golf
  • diverse speeltuinen
  • een binnenspeelhal
  • sportvelden
  • jeu de boules baan
  • subtropisch zwemparadijs

Meer dan genoeg dus om je te vermaken. Maar mocht je toch uitstapjes kunnen maken, kun je onder andere naar designer outlet Roermond, de brouwerij en de prachtige uitzichten in Gulpen, brouwerij en kasteeltuinen in Arcen, Toverland in Sevenum of lekker lunchen in een van de omliggende dorpjes rondom De Leistert.

Type accommodaties De Leistert

Qua accommodatie zijn er tal van mogelijkheden. Of je nu alleen gaat, als stel, met vrienden, met kinderen of misschien wel met de hele familie. Zo is er een 2-persoons cabin met eigen toilet, bungalows in diverse groottes (met als allergrootste een 18-persoonsbungalow), er zijn safaritenten en natuurlijk ook gewoon staanplaatsen voor wie met zijn eigen camper of caravan wil komen. Mijn favoriet is de Bungalow type 11 Luxe Kindvriendelijk. Ideaal voor als er kinderen in het gezelschap zijn, voldoende badkamers en een mooie landelijke uitstraling (met alle luxe die je nodig hebt).

Weekend, midweek of speciale gelegenheid

Leuk om naartoe te gaan voor een (lang) weekend, midweek of een speciale gelegenheid. Wat dacht je van als vakantiepark tijdens Pasen, een verjaardag of jubileum? Met zo veel keuze aan accommodaties, een prachtige omgeving en heel veel activiteiten op het terrein van de Leistert wordt het vast een heel gedenkwaardig verblijf! Oh en reis je met kinderen? Dan zie je op de site onder ‘accommodaties’ precies welke accommodaties specifiek leuk voor kinderen zijn.

Geschreven i.s.m. Recreatiepark De Leistert

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *