De 6 leukste zomeraccessoires: zo maak je eten in de zomer nog leuker!

My Food Blog
De 6 leukste zomeraccessoires: zo maak je eten in de zomer nog leuker!
de 6 leukste zomeraccessoires

Dat het zomer is, zal je vast niet zijn ontgaan. Na een zinderend heet weekend, zijn ook deze week de temperaturen weer aangenaam. En, dan is het leven toch altijd veel beter en leuker, vind je niet? Lekker barbecueën, terrasjes, picknicken, het strand, het water, bootje varen of gewoon lekker in je luie stoel dat boek lezen wat al máándenlang op je nachtkastje ligt. Het kan allemaal! Qua eten zijn het veel salades en lichte maaltijden, alles wat op de barbecue kan, misschien een ‘American party’ met je vrienden waarbij iedereen wat meeneemt, hoe dan ook, als het warm is, heb je niet te veel zin in ‘gedoe’. Waar je waarschijnlijk wel zin in hebt is genieten. Ik laat je 6 leuke producten zien waarmee je jouw zomer nóg leuker maakt! Wat is jouw favoriet?

De 6 leukste zomeraccessoires

 

picknickmand bijenkorf

Imperial Garden Picknickmand, De Bijenkorf, € 49,-

Op de Vrijmarkt kocht ik afgelopen Koningsdag voor € 2,-  een supergave picknickmand. Niet alleen een leuke accessoire, maar we gebruiken hem ook echt als we bijvoorbeeld in het park gaan picknicken. Dit seizoen zijn de picknickmanden hot, klassiek of in pastelkleuren zoals wit en lichtblauw.

esprit ovenwant

Ovenwant colorful stripes, Esprit, € 7,95

Voor die keren dat je toch besluit een oven aan te zetten deze zomer, een ovenwant die gezien mag worden. Deze ovenwant is verkrijgbaar in klassiek blauw-wit, maar deze roze-witte lijkt me echt wat voor de oven- en keukenprinsessen onder ons. Bonus: er zijn  ook bijpassende pannenlappen en schorten verkrijgbaar!
kookwinkel.nl-Joseph-Joseph-Hands-On-saladeschaal-ø-28-cm-wit-3-delig

Slakom Joseph & Joseph, Oldenhof, € 44,95

Als er een tijd is om salades te eten dan is het de zomer wel. Met deze slakom, die heel toepasselijk ‘Hands on’ heet wordt salade eten nog leuker. De handjes vormen namelijk het slabestek. Weer een mooie combinatie van Joseph & Joseph van functie én design.

Theedoek hema

Theedoeken (3), HEMA, € 5,95

Ik koop vrijwel al mijn theedoeken bij de HEMA. Ze zijn leuk, gaan lang mee, ik kan ze lekker heet wassen, en niet onbelangrijk, een zacht prijsje. Met deze gestreepte theedoeken ben je très stylish! (Kun je al zien dat ik van strepen houd? :-))

picknick kleed

Fatboy Picknick Lounge kleed, Fonq, € 249,-

Oké, het kost je een rib, maar hoe cool is dit picknickkleed? Hij is vocht- en vuilafstotend, heeft een kek Perzisch printje en je kunt hem oprollen zodat je hem kunt meenemen als schoudertas. Je krijgt er ook 4 pinnen bij om hem vast te zetten, dus wegwaaien is er niet meer bij.

Desigual tafelloper

Desigual tafelloper, V&D, € 29,-

Mocht het een dagje regenen, dan wordt het van deze tafelloper meteen zomer. Of nouja, je wordt er in ieder geval erg vrolijk van!

Veel plezier deze zomer! Wat is jouw musthave voor de zomer?

 

 

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *