Myfoodblog.nl in een compleet nieuw jasje!

My Food Blog
Myfoodblog.nl in een compleet nieuw jasje!

Misschien zag je het al voorbij komen op Facebook. Achter de schermen waren Jerôme en ik al maanden bezig met een redesign voor Myfoodblog.nl. De site is namelijk intussen ‘al’ twee jaar oud en we vonden dat de oude site niet helemaal meer aansloot bij de wensen van de bezoekers. Ik ben zelf echt mega blij met de nieuwe site en kon dan ook niet meer wachten om hem jullie ook allemaal te laten zien!

Wat is er nieuw?

Nou eigenlijk kun je beter vragen, wat niet ;-)? Op de homepage heb je een betere overview. Je ziet meer in één keer doordat er gebruik is gemaakt van blokken in plaats van een lijst. Daarnaast zie je meteen of het om een recept, hotspot of ander artikel gaat. Je ziet ook uit welke keuken een recept komt en aan welke dieetwensen het voldoet. Op de receptenpagina zelf is de informatie in één oogopslag te zien: hoe veel tijd kost het, voor hoe veel personen is het en wie heeft het geschreven. Ook bij de hotspots zie je beter de informatie zoals de eindscore en de adresgegevens. Ik kan je nog zo veel meer veranderingen opnoemen, maar het belangrijkste is uiteraard wat jullie ervan vinden. Een klein groepje heeft het al getest en naar aanleiding daarvan hebben we nog wat aanpassingen gedaan. We horen uiteraard ook graag wat jullie ervan vinden. Dus laat vooral weten in de comments hoe je het nieuwe design vindt! We zijn as we speak nog wat kleine dingen aan het aanpassen, dus het zou kunnen zijn dat je daar af en toe wat last van hebt de eerste dagen. We proberen dit uiteraard zo beperkt mogelijk te houden!

Wat vind jij van het nieuwe design van Myfoodblog.nl?

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

2 reacties op “Myfoodblog.nl in een compleet nieuw jasje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *