Trending: gepersonaliseerde Zuid-Afrikaanse wijn en de Lentekuur!

My Food Blog

Van PR-bureaus en van bedrijven zelf krijg ik regelmatig leuke mails, uitnodigingen en producten. Een aantal weken geleden kreeg ik een mail van A. Vogel of ik wilde meedoen aan een ‘Lentekuur’. Een week lang een soort van detox om gezond de lente te beginnen. Als ondersteuning zou ik een aantal voedingssupplementen van A. Vogel krijgen. Ik dacht even na en vond het wel een leuke uitdaging. Inmiddels is dus de week van de Lentekuur aangebroken en doe ik enkele dagen mee. Heel flauw natuurlijk dat ik niet de volledige week meedoe, maar met werk is het wat lastig te combineren. Ik heb een weekmenu ontvangen wat er op zich lekker uitziet, maar ik kan bijvoorbeeld geen omelet op werk gaan bakken of uitgebreid rijstewafels met gerookte zalm en avocado gaan beleggen en helaas heb ik ook geen tijd om ‘s ochtends uitgebreid smoothies te staan maken ;-). Ik heb in ieder geval al veel elementen deze week meegepikt uit de kuur en vond de Griekse yoghurt met walnoten, honing en aardbei als ontbijt erg lekker. Veel dingen at ik zelf ook al regelmatig. Zo vervang ik brood weleens door rijstwafels en eten we meestal meergranen rijst. Het was dan ook niet erg schokkend voor mij. Al met al een leuke uitdaging die me weer wat bewuster van mijn eten en eetgewoonten maakte. Oja, en de zalm met notenkorst was heerlijk en zullen jullie volgende week terugzien!

Ook leuk, de wijndoos die ik vorige week kreeg. Ineens stond de postbode met een wijndoos voor de deur. Toen ik de doos eindelijk open had (daar had ik Jerome’s hulp wel even bij nodig!) werd ik verblijd door een fles Zuid-Afrikaanse wijn met mijn eigen label. Dat wil zeggen, er stond op My Food Blog, Judith, culi-expert. Dat zijn de betere cadeautjes, toch? Om Zuid-Afrikaanse wijnen te promoten heeft het Zuid-Afrikaanse bureau voor toerisme een website opgezet om meer over de wijnen te weten te komen en zodat iedereen kosteloos een gepersonaliseerd label kan laten ontwerpen.

Ps. Kijk voor de foto’s op Instagram!

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *