Trending: Vitasia bij Lidl, nieuwe theesmaken bij Tea Bar en chocolade van So choco (+ winactie!!)

My Food Blog
Trending: Vitasia bij Lidl, nieuwe theesmaken bij Tea Bar en chocolade van So choco (+ winactie!!)

===WINACTIE GESLOTEN===

De afgelopen weken kreeg ik veel nieuwe producten toegestuurd. Ik vind het altijd een feestje en ben wat dat betreft net een klein kind. Grote pakjes, kleine pakjes, ik pak ze met viel liefde uit. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik als foodblogger zo veel leuke, nieuwe dingen mag proeven. In deze blogpost laat ik jullie mijn favorieten van de afgelopen weken zien: de Vitasia lijn van de Lidl, So Choco en de nieuwe smaken van Tea Bar.

Vitasia bij Lidl

Vitasia is een nieuwe lijn Aziatische producten. Lidl brengt vanaf begin juni elke twee weken een nieuw Aziatisch assortiment op de markt. Daarbij komen de Chinese, Indiase en Japanse keuken aan bod! Ik kreeg thuisgestuurd een grote stoommand, (kinder)stokjes, een gehele sushi set incl. rijst, bamboemat, nori en kruiden. Daarnaast kokosmelk, currypasta, noodles, sojasaus, fortune cookies en “afhaal Chinees bakjes” oftewel kartonnen bakjes. Toevallig heb ik laatst voor de tweede keer ooit zelf sushi gemaakt en ik kan je vertellen dat dat behoorlijk verslavend is. Ik ben dan ook vooral erg blij met de norivellen, rijst, sushikruiden en nog een bamboemat (kunnen we twee keer zo snel sushi-en).

homemade sushi

Tea bar

tea bar

Ik schreef al eerder over de Tea Bar in Amsterdam. Regelmatig introduceren ze ook nieuwe smaken. De zomer was voor hen gelegenheid om onder meer de smaken Aloha Aloë, Mint Marrakech en Bella Vita te introduceren. Ik geloof niet dat ik eerder aloë thee heb gedronken, maar de Aloha Aloë is heerlijk verfrissend, bevat een vleugje ananas, is perfect voor op een warme dag én leent zich goed voor een ‘ice tea’. Bella Vita is een lichtkruidige mix met rozen, lavendel, lindebloesem, sinaasappel en appel en is perfect om te drinken in het avondzonnetje. Wat ik leuk vind aan de thees zijn de kleurrijke ingrediënten, de thee is bijna te mooi om te zetten.

So choco

so choco

So choco is een initiatief van PR bureau SO PR dat o.a. wordt gerund door celebrity stylist Thijs Willekes. Enige tijd geleden zijn ze zelf begonnen met een food-concept: So It Is. Een shop met o.a. chocolade, thee en koffie. Over de koffie kon je al eerder lezen. Ditmaal testte ik de chocolade die gemaakt schijnt te worden door een chocolatier uit Slovenië. Het werd de Apfelstrüdel chocolade. Door die naam wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten, althans ik was bang dat het een hele zoete vulling zou hebben. Maar dat bleek gelukkig niet het geval. Het was heerlijk bittere chocolade met stukjes gedroogde appel er bovenop. De andere smaken zijn pure chocolade met rozenblaadjes, met vijgen, met aardbeien, met viooltjes en met lavendel. Ik kan in ieder geval niet wachten die ook te proeven!

Welke chocoladesmaak lijkt jou het lekkerste?

Laat het hieronder weten in de comments óf op Facebook, dan maak je t/m4 juli kans op 1 van de 2 chocoladepakketten van So It is, bestaande uit 3 chocoladerepen. De uitslag van deze winactie wordt 5 juli bekend gemaakt!

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

15 reacties op “Trending: Vitasia bij Lidl, nieuwe theesmaken bij Tea Bar en chocolade van So choco (+ winactie!!)

 • Marieke

  Pure chocola met viooltjes (nr 5), te leuk! So it is garandeert 100% happiness! dat wil ik wel!! En bevat nog vitamientjes ook!

  Beantwoorden
 • Mandy

  Ik denk niet dat ik 1 smaak kan kiezen haha. Lavendel, vijgen of peren…. lastig… ik ga voor vijgen.

  Beantwoorden
 • egni

  Ik doe graag een greep
  naar een lekkere chocoladereep.
  Het vooruitzicht te kunnen genieten van pure chocolade met vijgen
  kan mij in de goede stemming krijgen!

  Beantwoorden
 • Ursula (missFromage)

  Leuk om veel bloemen tussen het fruit te zien staan :) Chocolade met viooltjes heb ik nog nooit gegeten, dus die zou ik kiezen.

  Beantwoorden
 • tabitha

  Ik ga voor appelstrudel met puur.. 2 grote favo’s van me (ja ook zomers appelstrudel met warme vanillesaus).. moet goed zijn!! En mischien dan de chocoreep iets normaler is dan zon winters gebakje in de zomer haha

  Beantwoorden
 • Ilse

  Hmmm klinkt helemaal goed! Leuk, van die aparte combinaties. Ik zou die met rozenblaadjes wel eens uit willen proberen!

  Beantwoorden
 • Maaike

  Moeilijk kiezen! Ik ben een beetje verslaafd aan appel, dus wat dat betreft zou Apfelstrüdel een heel goede keuze zijn, maar iets onverwachts als lavendel wil ik ook wel een keer proberen! Daar zou ik dus voor gaan, wie weet is het verrassend lekker. :) (heb nog nooit lavendel gegeten)

  Beantwoorden
 • Ilse Schreurs

  Pure chocolade met aardbeien lijkt me heerlijk. Echt een super combinatie. Hoewel de Apfelstrudel mij ook erg lekker lijkt..ga ik toch voor aardbei!

  Beantwoorden
 • Leontien

  Ik zou kiezen voor pure chocolade met apfelstrüdel. Twee heerlijkheden samen in één lekkernij, wat wil men (lees: een vrouw) nog meer??!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.