Meestal zie je op myfoodblog.nl lekkere recepten, hotspots en andere food inspiratie. Maar, een blog zou geen blog zijn als het ook niet persoonlijk was. En dat betekent, tijd voor een persoonlijke update. Tijdens deze blog praat ik jullie helemaal bij! Ik realiseer me dat ik dat helemaal niet zo vaak doe, dus dit is ook een beetje een pilot. Ik ben dan ook heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Wil je vaker persoonlijke updates lezen of ga je toch voor de recepten, hotspots en food nieuws?
Zoals je misschien weet, zegde ik onlangs na 4 jaar mijn baan op. Ik heb het er het grootste gedeelte onwijs naar mijn zin gehad, maar op een gegeven moment is de groei eruit en is de koek op. Wat ik erna zou gaan doen, lag nog open. Leuk, maar ook spannend! Ik heb de laatste tijd veel gesprekken gevoerd met mensen. Mensen in hetzelfde schuitje, maar ook mensen die bij toffe bedrijven werken, ondernemers, coaches, familie, vrienden. Eigenlijk wist ik diep in mijn hart al wel wat ik wilde. Ondernemen! Toch twijfelde ik of het de juiste keuze zou zijn, want het betekent financiële onzekerheid en zou het me wel lukken?
Knopen doorhakken
Uiteindelijk hakte ik vorige week de knoop door. Een paar dagen voor mijn laatste werkdag. Ik had vorige week ergens een laatste sollicitatiegesprek, maar ik had er echt een knoop van in mijn maag van. Het was een mega tof bedrijf, maar toch. Iets voelde niet goed. En wat dat ‘iets’ was, dat wist ik natuurlijk al. Ik wil gewoon proberen of ik mijn eigen bedrijf kon laten groeien. Tot nu toe ben ik altijd parttime bezig geweest met mijn blog, naast een bijna fulltime baan. Het was mijn hobby die wat uit de hand was gelopen. En nu, ben ik dan écht ondernemer. Ik ga me meer focussen op mijn blog en wil me daarnaast onder andere als interim marketeer gaan verhuren (dus mocht je een bedrijf hebben of kennen die tijdelijk een productmanager/product owner/ online marketeer/ propositie marketeer zoekt, let me know :-D!). Super spannend allemaal, maar ik heb het gevoel dat ik er nu helemaal klaar voor ben. Voor zover je er ooit helemaal klaar voor kunt zijn. Vanaf vandaag noem ik mezelf dus ondernemer, girlboss, zoals je wilt :-).
Voor myfoodblog.nl zit ik in ieder geval vol plannen, dus daar zullen jullie binnenkort waarschijnlijk het een en ander van merken. En, mocht je intussen tips hebben of dingen die je mist? Laat het me vooral weten! Laat iets achter in de comments of stuur me een mailtje.
Wootje! Super zeg! Je helemaal kunnen richten en focussen op je blog. Ik weet wat voor fijne werkgever je gaat achterlaten. Het kan alleen maar leuk worden. Heel veel succes meid! Weet dat ik je altijd ben blijven volgen en dus ook bijna alles lees wat je schrijft. Volger voor het leven ;-).
Groetjes Cynthia
(Ja, die ene Surinaamse uit Amsterdam!)
Wat superleuk om van je te horen Cynthia! Uiteraard ben ik je niet vergeten, haha! Heel erg leuk om te horen dat je me nog volgt. Ik hoorde dat jij ook leuke nieuwe stappen hebt gezet, spannend en leuk! Keep up the good work :-)! En, wil je een specifiek recept aanvragen laat het vooral weten.
Groetjes, Judith
Super tof! Je had het al verteld in het “echt” maar wilde je ook even via deze weg heel veel succes en vooral ook veel plezier toewensen :D
Ah Eef, wat lief! Een hele spannende stap, maar veel zin in!
Leuk en spannend:) succes ermee! En benieuwd wat we de komende tijd sllemaal kunnen verwachten.
Dankjewel Anna! :-)
Gefeliciteerd Judith, wat spannend en leuk!
Dankjewel Inge! Heel erg spannend :-D. Oh, ik heb vanavond een eerste recept uit jullie boekje gemaakt. Sander’s auberginesoep :-).
En héle goede beslissing! Met al die goede ideeën gaat dat vast helemaal goed komen. You go girl !! 😙
<3
Gefeliciteerd en veel succes!
Dankjewel Dominique :-)!
Wat een stap Judith, gefeliciteerd dat je het durft. Niet alleen dromen maar ook doen! Petje af en heel veel succes gewsenst. Ik volg je :-) samen met je andere “aunties”
Superleuk, dankjewel Carol :-)!