What’s going on? Even bijkletsen #1

My Food Blog
What’s going on? Even bijkletsen #1

Meestal zie je op myfoodblog.nl lekkere recepten, hotspots en andere food inspiratie. Maar, een blog zou geen blog zijn als het ook niet persoonlijk was. En dat betekent, tijd voor een persoonlijke update. Tijdens deze blog praat ik jullie helemaal bij! Ik realiseer me dat ik dat helemaal niet zo vaak doe, dus dit is ook een beetje een pilot. Ik ben dan ook heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Wil je vaker persoonlijke updates lezen of ga je toch voor de recepten, hotspots en food nieuws?

Zoals je misschien weet, zegde ik onlangs na 4 jaar mijn baan op. Ik heb het er het grootste gedeelte onwijs naar mijn zin gehad, maar op een gegeven moment is de groei eruit en is de koek op. Wat ik erna zou gaan doen, lag nog open. Leuk, maar ook spannend! Ik heb de laatste tijd veel gesprekken gevoerd met mensen. Mensen in hetzelfde schuitje, maar ook mensen die bij toffe bedrijven werken, ondernemers, coaches, familie, vrienden. Eigenlijk wist ik diep in mijn hart al wel wat ik wilde. Ondernemen! Toch twijfelde ik of het de juiste keuze zou zijn, want het betekent financiële onzekerheid en zou het me wel lukken?

fulltime foodblogger?

Knopen doorhakken

Uiteindelijk hakte ik vorige week de knoop door. Een paar dagen voor mijn laatste werkdag. Ik had vorige week ergens een laatste sollicitatiegesprek, maar ik had er echt een knoop van in mijn maag van. Het was een mega tof bedrijf, maar toch. Iets voelde niet goed. En wat dat ‘iets’ was, dat wist ik natuurlijk al. Ik wil gewoon proberen of ik mijn eigen bedrijf kon laten groeien. Tot nu toe ben ik altijd parttime bezig geweest met mijn blog, naast een bijna fulltime baan. Het was mijn hobby die wat uit de hand was gelopen. En nu, ben ik dan écht ondernemer. Ik ga me meer focussen op mijn blog en wil me daarnaast onder andere als interim marketeer gaan verhuren (dus mocht je een bedrijf hebben of kennen die tijdelijk een productmanager/product owner/ online marketeer/ propositie marketeer zoekt, let me know :-D!). Super spannend allemaal, maar ik heb het gevoel dat ik er nu helemaal klaar voor ben. Voor zover je er ooit helemaal klaar voor kunt zijn. Vanaf vandaag noem ik mezelf dus ondernemer, girlboss, zoals je wilt :-).

Voor myfoodblog.nl zit ik in ieder geval vol plannen, dus daar zullen jullie binnenkort waarschijnlijk het een en ander van merken. En, mocht je intussen tips hebben of dingen die je mist? Laat het me vooral weten! Laat iets achter in de comments of stuur me een mailtje.

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

14 reacties op “What’s going on? Even bijkletsen #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *