Koele broodjes met PackIt!

koeltas broodIk neem eigenlijk bijna nooit broodjes mee, omdat ik niet houd van kleffe broodjes. Met de nieuwe lijn van PackIt komt daar verandering in! Er zijn verschillende ‘koeltassen’ voor allerlei verschillende producten. Een van de koeltassen vouwt zich bijvoorbeeld om je broodje heen. Je kunt de koeltas dan ook zo in je handtas of sporttas bijvoorbeeld stoppen. Er zijn ook wijnkoelers, boodschappentassen en babyfleskoelers. Vooral de lunchkoeler lijkt mij ideaal, voor een picknick, maar ook gewoon voor naar school of naar werk!

Hoe het werkt

koeltas

Je vriest de gehele tas in de vriezer. Wanneer je de tas uit de vriezer haalt, kan deze direct tot 20 C afkoelen. Het effect houdt tot 10 uur aan. De koeltassen van PackIt zijn verkrijgbaar bij kookwinkels en warenhuizen.

Prijsinformatie:

Lunchtas: € 23,95
Wijnkoeler: € 24,95
Babyfleskoeler: € 24,95
Boodschappentas € 32,95

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *