Tip! Neighbour Food Market Utrecht

My Food Blog
Neigbour food market Utrecht

Na succesvolle edities in Amsterdam komt de Neighbour Food Market ook naar Utrecht! 25 mei staat de Culturele Zondag in het teken van de “stad van de toekomst” en wat past daar beter bij dan deze markt? Meer en meer mensen zijn benieuwd naar het verhaal achter een product en zijn geïnteresseerd in het verhaal van de maker. De standhouders die je zondag op de Neighbour Food Market Utrecht staan zijn bekendere Utrechtse food-tentjes, maar juist ook de wat minder bekende zaken worden onder de aandacht gebracht. In totaal kun je er ruim 35 stands vinden: van ijs tot hamburgers en van superfoods tot Zweedse kaneelbroodjes.

Neighbour Food Market Utrecht vindt plaats op het Vredenburg (lekker makkelijk bereikbaar met het OV dus) en duurt van 12.00 tot 20.00 uur. Standhouders zijn onder meer Yoghurt Barn, Jasmijn & ik, De Markt, Stan & co en The Village.

 

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.