Win een Jumbo Foodmarkt pakket t.w.v. € 65,-!

My Food Blog
Win een Jumbo Foodmarkt pakket t.w.v. € 65,-!
win een jumbo pakket

Wanneer ik in Amerika ben, is een tripje naar een goede supermarkt voor mij echt een uitje. Ze hebben er werkelijk van alles. Als je in een echt goede supermarkt bent: een live sushi chef, een slager een in-house bakker, noem het maar op. Ook bij Jumbo zag dit en het zette ze aan het denken. Ze gaven het hun eigen draai en kwamen met de Foodmarkt, nu enkel nog in Breda, maar… eind dit jaar ook in Amsterdam en Veghel (scoop!)

De Foodmarkt is anders dan de reguliere Nederlandse supermarkten. Hier doe je niet alleen je boodschappen, je gaat er heen voor de “experience.” Verse pizza’s, sushi, wok, de Foodmarkt chefs maken het voor je klaar. De focus ligt hierbij op bewust eten, streek- en seizoensproducten. Op de indrukwekkende viasafdeling met onder meer verse kreeften, vind je vis die rechtstreeks van de visafslag komt. Sommige van het groente en fruit wordt door de boeren op hun trekkers hierheen gebracht. Gezond, bewust en lekker eten op een betaalbare en snelle manier is wat Jumbo met dit concept voor ogen had en dat lijkt goed gelukt. Ik keek er mijn ogen uit, eindelijk een soort “hypermarché” in Nederland!

Ben jij ook enthousiast geworden? Doe dan mee met deze winactie. Je kunt een Jumbo Foodmarkt pakket winnen met een waarde van maar liefst € 65,-! Het pakket bevat onder meer:

  • pasta
  • chocolade
  • brood
  • het Jumbo kookboek
  • marinades
  • koffie
  • thee
  • ontbijtgranen
  • zoutjes
  • diverse confitures
  • en.. meer!

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is in de reacties laten weten waarom jij dit pakket wil winnen. Je kunt meedoen tot 7 november. De winnaar wordt 8 november bekend gemaakt. Je mag zelf kiezen of je het pakket komt ophalen in de Foodmarkt of dat je het thuisbezorgd wil hebben.

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

45 reacties op “Win een Jumbo Foodmarkt pakket t.w.v. € 65,-!

  • Anne-Wil

    Leuk, wij doen zelf thuis altijd boodschappen bij Jumbo, maar hier worden niet echt nieuwe dingen uitgeprobeerd op deze manier gaat dat dan wel gebeuren. Ik zie al een paar dingen die we ook gebruiken maar ook een heleboel dingen die ik nog niet ken.

    Beantwoorden
  • Marika de Fijter

    Ik ben nog nooit in de Jumbo Foodmarkt geweest en met een eerste bezoek dit pakket ophalen zou het dubbel feest maken.

    Beantwoorden
  • Frederieke

    ik vind dit een mooie actie, mocht ik dit pakket dan ook winnen. Ga ik dit zeker weggeven aan mensen die het nodig hebben’.

    Beantwoorden
  • Joy

    Ik wil het paket wel heel graag winnen, omdat we weer wat gezonder moeten gaan eten na een periode van afhaal en snelle hap na de geboorte van onze tweede en de korte nachtjes die daarbij horen:)

    Beantwoorden
  • claudia

    WAUW wat een te gek concept, in het buitenland ben ik er dol op en kan niet wachten de Nederlandse versie van de Jumbo Box uit te proberen.. zit vast boordevol bijzondere dingetjes die ik weer kan testen! jammmm!

    Beantwoorden
  • anne

    Ik hou ervan om nieuwe producten uit te proberen en hiermee leuke recepten te maken :) zou ‘t super vinden om deze te gekke box te krijgen!

    Beantwoorden
  • Evelien

    Hi Judith,

    Mijn beste vriendinnetje heeft vorige week de marathon van Amsterdam gelopen. Om haar te verwennen na deze super prestatie zou ik graag dit heerlijke pakket van de Jumbo Foodmarkt willen winnen voor haar :)

    Beantwoorden
  • Demelza

    Wat een gaaf concept! Hopelijk trekken ze het uiteindelijk door naar alle winkels die ze hebben, zodat ik wekelijks een hele andere boodschap-ervaring heb ;-) Maar aangezien ik in een dorp woon zal dat nog tijden duren en zal ik óf moeten reizen (en niks gekoelds kunnen kopen) óf ‘t een poosje met dit pakket kunnen uitzingen ;-)

    Beantwoorden
  • Leone

    Ik zou graag winnen en dan het ophalen want ik ben zo benieuwd naar jumbo foodmarkt. Ik wil er graag naar toe maar met een man die voor de blauwe vrienden werkt, is op pad gaan naar een jumbo wel even …. Aanpassen.

    Beantwoorden
  • Meanne

    Ikzelf hou ook van dit bewuste eten. Het is alleen soms best duur om bewust te eten, zeker als student. Daarom zou ik het leuk vinden als ik de Jumbo-box zou kunnen uitproberen.

    Beantwoorden
  • Mila

    Jaaaa!! Ik hou van de jumbofoodmarket! Allemaal lekkere dingetjes proberen, jammer genoeg zit hij net te ver om er eventjes heen te rijden.

    Ik wil wel een pakket winnen, leuk verlaat verjaardagskadi zou dat zijn:) ( was dinsdag jarig)

    Beantwoorden
  • Bettina

    Terug naar de basis van lekker eten! Sinds ik in Nederland woon, is echt lekker eten en tafelen iets wat ik eigenlijk wel een beetje mis.Initiatieven zoals deze klinken mij als muziek in de oren :).

    Beantwoorden
  • Emily van Kampen

    Wat een gave box! Ik zou hem graag willen winnen, omdat er hier in de buurt überhaupt geen Jumbo zit en ik dus nooit bij een ‘normale’ Jumbo mijn boodschappen kan doen. Ook de Jumbo Foodmarkten zitten totaal niet in de buurt dus al die fijne producten gaan dan aan mijn neus voorbij :( Als ik de Jumbo box zou winnen schrijf ik er een mooie review over op mijn blog!

    Beantwoorden
  • Sylvana

    Wauw! Wat een gaaf concept, dit is ook echt wat ik mis in Nederland. Ik zou het erg gaaf vinden om dit pakket te mogen uitproberen, ik ben dol op nieuwe dingen proberen en vooral als dit aansluit bij wat ik doe: gezond en bewust eten! Hopelijk kan ik ook snel een bezoek te brengen aan de foodmarkt in Nederland.

    Beantwoorden
  • Marloes

    Wat een super leuke aktie! Lijk me geweldig om het pakketten winnen, zit volgens mij vol lekker. Ook het concept van de foodstore is helemaal fantastisch!

    Beantwoorden
  • Sandra_jacobs

    Aangezien ik dit concept nog niet direct naar België zie komen, doe ik maar al te graag mee. Lijkt me echt een wow-pakketje !!

    Beantwoorden
  • Anne-Marie

    Ik ben echt gek op de Jumbo food markt! Ik fiets dan ook graag een blokje om voor de food markt want hij ligt niet echt in de buurt. Maar ik houd van lekker eten en koken en daar helpt de Jumbo mij heel goed bij. Als arme student kan ik maar een keer in de zoveel tijd gaan dus het zou heel leuk zijn als ik zou winnen!

    Beantwoorden
  • Maud

    Wow! Super gaaf die box en het concept. Dat er snel meer winkels mogen komen. Met het pakket is een totale verwennerij voor mijzelf en misschien (delen wordt vast lastig met sommige producten;-) ik wat deel zodat ik andere lieve mensen om mij heen in het zonnetje kan zetten ♥♡♥

    Beantwoorden
  • Sandra

    het zijn vaak dezelfde producten die ik biologisch koop maar er is zoveel meer, en dat meer zit in deze mooie foodbox, wie word daar nou niet blij van!

    Beantwoorden
  • Denise

    Wauw ziet er heerlijk uit!! Dit pakket vraagt om een heerlijke zondagmiddag, samen in de keuken met een wijntje. Kijk er nu al naar uit.

    Beantwoorden
  • Jaimie Paulus

    Omdat ik naast een fulltime baan en een studie weinig tijd heb om boodschappen te doen en omdat ik dit een erg leuke actie vind!

    Beantwoorden
  • Karin

    Wat een gaaf pakket!
    Ik wil hem graag winnen om op deze manier eens wat andere dingen te gaan proberen. Er zitten altijd dingen in die je zelf niet of niet zo snel zou kopen. :-)

    Beantwoorden
  • simone

    Deze zou ik wel willen winnen! Alsof je een geweldig kerstpakket krijgt met alleen maar lekkere dingen!
    Nou ben ik van het delen, dus ik zal deze denk ik delen met mijn lieve familie :)
    Mooie krat ook!

    Beantwoorden
  • Anna

    Wow, wat een geweldig pakket van Jumbo Foodmarkt!
    Ik zou dit pakket dolgraag willen winnen omdat ik door falende organen rond moet komen van een inkomen onder de armoedegrens en dat is super moeilijk.
    Lekkere en luxe producten die bij Jumbo Foodmarkt te koop zijn, zijn voor mij onbetaalbaar helaas.
    Dat is echt super jammer want ik vind het geweldig om nieuwe producten te proeven en een andere blik op eten te proberen.
    Als ik dit prachtige pakket zou winnen, zal mijn leven onbezorgder en warmer worden door de mooie ervaringen met deze producten.
    Ik duim heel hard en hoop dat ik dit geweldige pakket mag winnen! <3

    Beantwoorden
  • Lot

    Pas sinds 1 maand zit hier een Jumbo in de buurt en ik moet nog wegwijs worden daar. De gewoneA-merken koop in normaal nooit, dit pakket zou een goede start zijn om er vaker te kopen

    Beantwoorden
  • Raime

    Heerlijk een food blog gevonden die net als mij passie heeft voor koken…. Dit vind ik al een feest… Er zijn natuurlijk meer food blogs aanwezig maar deze heb ik fijner ervaren… Mocht ik deze box winnen ben ik eigenlijk stiekem benieuwder naar wat jij gaat maken met zo’n box…. Ik hou van koken, eten wat minder, anders was ik nu zeker wel rond de 200 kilo…. Ik wil deze box winnen voor mijn man, familie en vrienden…. Dan kan ik gelijk testen en kijken wat zij lekker vinden of minder lekker zodat ik in de toekomstige jumbo market dit weer kan aanschaffen….

    Beantwoorden
  • Corinne

    Hé wat gaaf! Afgelopen zomer heb soortgelijke concepten ook in Amerika gezien idd, veel met biologische, vegetarische, iig ‘healthy’ producten. Ik vroeg me al af… Waarom niet in NL?! Nu dus wel! Ik hoop dat ze hiermee snel gaan uitbreiden. Ik maak graag kans, ik ben een smulpaapje, dus kom maar door ;-)

    Beantwoorden
  • Melanie ~ Piccanti Foodblog

    Het lijkt mij wel wat om dit Jumbo boodschappenpakket te winnen aangezien ik wekelijks mijn boodschappenbudget overschrijd (oops). Om dat dan weer goed te praten roep ik altijd, koken is ook mijn hobby, dus dan mag ik daar per maand best wat extra geld aan uitgeven ;)

    Beantwoorden
  • Madeleine

    Ik gun dit pakket graag aan mijn dochter die, ondanks fysieke tegenslagen, gewoon lekker aan het studeren is en best een goed, healthy pakket kan gebruiken.

    Beantwoorden
  • Esther

    Ik wil het pakket graag weten, om te ontdekken of de Jumbo de moeite waard is om een stukje verder te fietsen, nu doe ik dat niet, maar misschien raak ik wel overtuigd aan de hand van het pakket!

    Beantwoorden
  • wendy vrieling

    Lijkt me super gaaf. Ik zou dit wel willen winnen gezien het feit dat ik met een nieuwe dietiste een nieuwe weg ben ingeslagen. Hoop eindelijk mijn eetstoornis vaarwel te kunnen zeggen

    Beantwoorden
  • egni

    Met dit heerlijke Jumbo Foodmarkt pakket
    beleef ik als hobbykok veel kook- en eetpret
    en weet ik dat ik de heerlijkste maaltijden op tafel zet!

    Beantwoorden
    • Lotte

      haha, te snel op oke gedrukt. Maar ik vind het een super cool idee en hoop dat het op meer plekken in Nederland komt. Natuurlijk en eerlijke producten zijn veel beter en daar lopen we in NL nog een beetje mee achter. Als je in Azie kijkt dan maken de mensen gerechten met de producten die voor handen zijn en die ze vaak zelf (of de buurman) verbouwen. Zo zou ik ook graag koken, maar dat is dus in NL niet altijd makkelijk

      Beantwoorden
  • Anita H.

    Liever winnen dan kopen, simple as that. Zeker als je afhankelijk bent van een uitkering erg fijn….

    Beantwoorden
  • Nancy Roos

    Wij hebben helaas geen Jumbo in ons dorp… kom dan ook niet vaak bij de Jumbo. Maar als ik er kom sla ik altijd lekker in met de lekkerste dingen dus zo’n mooi pakket wil ik wel winnen :)

    Beantwoorden
  • Sophie

    Wat een heerlijk pakket! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn lieve zusje. Zij woont sinds kort op haarzelf en schuift heel regelmatig bij ons aan om te komen eten, super gezellig en ze is altijd welkom! Ik zou haar graag dit pakket willen geven! Dan kan ik ook een keertje heerlijk bij haar komen eten :D

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *