WIN een Italiaans verrassingspakket t.w.v. € 50,-!

My Food Blog
WIN een Italiaans verrassingspakket t.w.v. € 50,-!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWE WINACTIES? LIKE MYFOODBLOG OP FACEBOOK

Wie mijn blog al langer volgt, weet dat ik dol ben op Italiaans eten. Ik was dan ook wat blij toen ik van de nieuwe webshop Amesi een prachtig pakket vol Italiaanse goodies opgestuurd kreeg! De producten die zij op hun webshop leveren worden geïmporteerd vanuit Italië en komen direct bij de boeren vandaan. Wat wij kregen zijn diverse pasta’s, truffelboter, truffelolie, truffelhoning, tapenade, wijnsaus, chocolade, nougat en jam om maar een paar dingen op te noemen. Wat me meteen opviel, was dat hun truffel producten ook daadwerkelijk truffel bevatten in plaats van enkel aroma’s. Daar werden dus al meteen punten mee gescoord, niet alleen bij mijzelf, maar al helemaal bij Jerôme die écht gek is op Italiaans eten. De dagen daaropvolgend aten we dan ook een paar dagen pasta (wat normaal hoogstens eens per week gebeurt ;-)!), met onder andere de tapenade, truffelolie en restjes brood met truffelboter. De recepten deel ik binnenkort met jullie, maar wat ik wel alvast doe is een supergave winactie. Omdat ik zo enthousiast ben over de producten, verloot ik 1 heerlijk Italiaans pakket t.w.v. € 50,-. Met het oog op Valentijnsdag leek het me wel zo leuk om dan in het thema van de liefde te blijven en wat past(a) daar beter bij dan Italiaans eten?

Wat moet je doen om kans te maken op het Italiaanse pakket vol met heerlijke goodies?

Het is heel eenvoudig!

 1. Volg Myfoodblog.nl op Facebook
 2. Laat op Facebook óf in de comments hieronder weten wie dit pakket verdient en waarom.
 3. Wacht af tot 14 februari. Je kunt tot en met 13 februari meedoen, de winnaar wordt 14 februari bekend gemaakt.
 4. Ready… set… go!

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

18 reacties op “WIN een Italiaans verrassingspakket t.w.v. € 50,-!

 • Eva Narcisz

  MAMMA MIA! Wat een heerlijke actie ! Ik ben dol op Italië en de Italiaanse keuken !! Dit is echt een actie om blij van te worden :) Italiaanse eten altijd is een smaakbelevenis-een culinair reis voor alle smaakpapillen !! Ik maak dolgraag kans op dit pakket ! Ik volg je op facebook , ik ga duimen , bedankt voor de kans & een fijn weekend gewenst !!

  Beantwoorden
 • Lucie

  Dit zou een enorm heerlijke verrassing zijn voor “mijn mannen”! Allemaal hard werkend, studerend, actief als vrijwilliger en mijn rotsen in de branding, én allen helemaal gek op de veelzijdige Italiaanse keuken! En als “mama” vind dat natuurlijk meer dan prima, want ik zie ze graag smullen van lekker én gezond voedsel, en eerlijk gezegd prik ik graag een vorkje mee!

  Beantwoorden
 • Johanna

  Ik laat graag mijn zus kans maken op dit pakket! Ze heeft een universitaire graad maar wordt bij sollicitatiegesprekken steeds tweede.. Zeer demotiverend, dus ze heeft wat mij betreft wel een leuke opsteker verdiend!

  Beantwoorden
 • Bianca

  Mijn gezin; mijn grote en kleine apen,
  zijn allemaal, stuk voor stuk enorme smulpapen.
  Zo’n lekker pakket, vol met Italiaanse heerlijke happen,
  zullen we hier ontvangen met een staande ovatie en klappen.
  Want wij weten te genieten van de exclusieve smaak,
  van olijven en truffel, ja dat eten we het liefst heel vaak.
  Maar echte truffel, is behoorlijk aan de prijs, zoals je weet,
  en doorgaans dus niet dagelijks aan ons besteed.
  Dus wil ik ze blij maken, die schatjes van mij, en mijn man in het bijzonder,
  win ik dit pakket, oh ja eigenlijk kán ik niet zonder.
  Want de liefde van de man gaat nog altijd door de maag, dat is bekend,
  dan kook ik voortaan dagelijks goddelijke maaltjes voor mijn kindjes en mijn vent.

  Beantwoorden
 • Anita Diepeveen

  Nou deze keer verdien ik het toch het liefst zelf 
  Samen met mijn man ben ik ons huis aan het opknappen en daarom mogen wij onszelf best eens laten verwennen
  En wij zijn gek op Italiaans

  Beantwoorden
 • Lisa van de Ven

  Dit zou een toffe verrassing zijn voor mijn lieve vriendin Maaike. Zij heeft mij ontzettend gesteund in het afgelopen jaar. Mede doordat ik mijn elleboog verbrijzelde en ik hierdoor niet kon afstuderen, niet meer kan hockeyen en mijn arm nog steeds niet kan buigen.
  Maaike zegt altijd dat ze niet zo van Italiaans eten houdt, behalve als het echt lekker bereid is. Nou daar kunnen we voor zorgen met al dit lekkers!!

  Beantwoorden
 • Nina

  Mijn lieve mamma omdat ze jaren in Italië heeft gewoond en dit geweldige land nog altijd mist en omarmt!

  Beantwoorden
 • Tamara TS

  Superfijne actie!!! Ik gun het mijn man Mark van harte en dan maak ik het ook nog voor hem klaar! Hij werkt zich rot, met zijn “echte werk” en dan nog overwerken, evenementen werken en op andere vrije dagen extra uitzendbaantjes nemen, zodat we het later beter krijgen. Ik ben dus hartstikke trots op hem en als ik hem ergens altijd blij mee kan maken is het lekker eten. (FB Tamara Mara Großmaul)

  Beantwoorden
 • Jo's Daughter

  Mijn lieve moeder is tevens mijn allerbeste vriendin. Heel 2015 heeft ze above and beyond voor mij gezorgd. Ik ben erg ziek geweest, waarover ik niet al teveel zal uitbreiden. En elke dag was ze er, zorgde voor heerlijk (Italiaanse) eten, trooste mij. Haalde fijne herinneringen voor me op & sprak me moed in. Wat hebben we samen gehuild en gelachen… Zelf is haar gezondheid ook niet al te best :-( Jullie begrijpen dat ik enorm veel bewondering voor haar heb! Ze inspireert me & geeft mij de kracht om moeilijke situaties te accepteren of aan te gaan. Maar er is zoveel meer van haar dat ik koester en ze verdiend het om zo’n ontzettend mooi/lekker pakket vol liefde te krijgen, toch?!

  Beantwoorden
 • Heleen

  Wat een gave winactie. Ik doe graag mee. Ik ben gek op alles wat met Italië te maken heeft. Heerlijk eten, lekker drinken, geweldige steden en pleinen, lieve mensen.. . Fantastisch land, Italië!

  Beantwoorden
 • J.haages

  hoi ,

  Ik ben gek op italiaan eten. zou ook heel graag ooit naar Italië willen gaan, maar helaas dat zal nog jaren duren. Helaas is mijn gezondheid niet zo en zit ik nu in een rolstoel en heb geen idee wat dan de mogelijkheden zijn. Maar het lijkt me heerlijk om met echte Italiaanse producten eten te maken en dan zo toch met elke hap me in Italie te wanen. Heerlijk!

  Beantwoorden
 • Anita H.

  Tja, wat zijn de criteria om zo’n gaaf pakket te “verdienen”? In zekere zin zou je kunnen stellen dat iedere deelnemer hier die enige moeite doet om iets fraais in het reactieveld te typen, in die categorie thuishoort. Inclusief ik zelf. En ja, ik hou van lekker eten, van Italië, van luxe, van koken. Ik heb wel heel veel zin om met deze producten aan de slag te gaan. Eigenlijk hoop ik dat er gewoon eerlijk geloot wordt. En dat ik als winnaar uit de bus kom natuurlijk.

  Beantwoorden
 • Thea

  MM heerlijk! Ik gun mijn zoon van 15 dit pakket omdat hij hier in huis de allergrootste fan van Italiaans eten is en hij natuurlijk vindt dat wij niet vaak genoeg Italiaans eten.

  Beantwoorden
 • Marian Zw.

  Dan doe ik heel graag mee voor mijn man Dave, dol op lekker eten, em dan vooral Italiaans! Heerlijke pizza en pasta….dat wordt genieten! De liefde van mijn man gaat nog steeds door de maag!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *