Jarig – win: een sap pakket van Uzuma! (t.w.v. € 98)

My Food Blog
Jarig – win: een sap pakket van Uzuma! (t.w.v. € 98)

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: september brengt dubbel feest! Ik word zelf 30 en myfoodblog.nl bestaat 3 jaar. Als dat geen reden is voor een feestje! 30 klinkt opeens heel oud en serieus, ik moet er nog even aan wennen. Het voelt als niet zo heel lang geleden dat ik nog studeerde. Toch ben ik inmiddels al 6 jaar afgestudeerd. Ik moet zeggen dat met het ouder worden natuurlijk ook hele leuke dingen komen, zoals een echt grote mensen huis. Met het blog waren we al een aantal weken achter de schermen bezig, maar op mijn verjaardag 3 jaar geleden lanceerden we het blog ‘echt’. Dat was best spannend, want ik had geen idee waar het heen zou gaan. De eerste weken, maanden lazen alleen bekenden het blog. Het moment dat mensen gaan commenten of je pagina leuk vinden op FB die je niet kent, dat was bijzonder. Vervolgens het moment dat ik 1000 bezoekers per maand haalde, 5000, 10000, 20000 en de groei lijkt er gelukkig nog steeds niet uit!
Leuk is ook dat ik merk dat ik mezelf heb ontwikkeld. Dat klinkt een beetje suf of alsof ik op een sollicitatiegesprek zit, maar ik merk het echt. De foto’s van 3 jaar geleden, oh no! Ook de recepten, verhalen, schrijfstijl. We (dat zijn Jerome en ik, want achter de schermen heeft ook Jerome een grote hand in myfoodblog!) hebben ons verdiept in food fotografie en zitten thuis met een heuse studio opstelling, softboxen, een kast vol ‘food props’ en een hoofd vol ideeën. Daarnaast ben ik comfortabeler geworden in het schrijven op mijn blog. Het was toch in het begin een beetje gek om je verhaal te typen, niet wetende wie er allemaal lezen. Af en toe maak ik weer eens een ‘oud recept’ en dan tweak ik het verhaal of het recept en maken we een nieuwe foto. In de afgelopen 3 jaar heb ik ook samengewerkt met veel leuke bedrijven en ik wil graag een aantal van mijn favorieten delen. Niet alleen met verhalen, maar ook door cadeaus weg te geven.

De hele maand september, geef ik hele mooie food items weg. Te beginnen met een sap pakket van Uzuma. Vorig jaar kreeg ik van hen een pakket met sap en dat beviel heel erg goed. Ik ging zelf voor het fit programma, waarbij je normaal eet en 2 sapjes per dag neemt als aanvulling op je voeding om extra fit en lekker in je vel te zitten. Ik was daar zelf erg tevreden over, omdat ik me goed voelde, het was lekker makkelijk en de ingrediënten zijn goed. Daarom wil ik jullie ook kennis laten maken van het Uzuma fit programma. Als je wint krijg je een doos met koudgeperste groentesappen die meteen na het persen zijn ingevroren. Je ontvangt dan ook een doos met bevroren flesjes die je zelf gewoon in je koelkast bewaart.

Wil jij een Uzuma fit pakket voor 3 weken t.w.v. € 98 winnen?

Zo maak je kans:
1. Laat in een comment hieronder weten waarom jij dit pakket wil winnen.
2. Meedoen kan tot en met 23 september.
3. Op 24 september maak ik de winnaar bekend
Ik geef nog veel meer mooie prijzen weg, dus like myfoodblog.nl op Facebook om niets te missen!

Uzuma fit

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

22 reacties op “Jarig – win: een sap pakket van Uzuma! (t.w.v. € 98)

 • Karin

  Lijkt me super, even een paar weken resetten met gezonde voeding. Dat mag wel na een zomer vol lekkers en lekkere drankjes. :-)

  Beantwoorden
 • Ling Choi

  Dat is makkelijk. Geen verse sapjes hoeven persen in de ochtend. Dan krijg je voldoende vitamine binnen! Ideaal voor deze drukbezettende vrouw met gezin en werk!

  Beantwoorden
 • Nicole de witte

  Oh dat wil ik weleens proberen! Ik heb zelf een keer een sapdetox gedaan maar ben benieuwd naar zoiets. Lijkt me super leuk om te proberen.

  Beantwoorden
 • Simone Donker

  1 kilo groente red ik in 1 week nog niet eens :) elke dag bikkelen in de sportschool dus ben benieuwd of ik het verschil merk in prestaties met deze drankjes??

  Beantwoorden
 • Lucy

  Gezonde sapjes, zonder een extra apparaat. Ik heb geen juicer. Dit zou een uitgelezen kans zijn om te kijken hoe dol ik op de sapjes ben.

  Beantwoorden
 • Geertje Braam

  Omdat ik altijd op zoek ben naar mooie gezonde producten om toe te voegen aan wat ik zoal door de week eet:) nog een vraagje? Hoe verzadigd ben je na het nemen van een flesje, want een kilo lijkt me vrij verzadigend☺️

  Beantwoorden
 • Michelle Mans

  Ik ben zelf iemand dat zeer fit is, veel sport maar ik behaal niet elke dag mijn dagelijkse groente ondanks dat ik best veel eet dus dit zou perfect zijn als ik hiermee mijn dagelijkse vitamine binnen krijg!!!

  Beantwoorden
 • Jeannette

  Omdat dit helemaal past in mijn huidige levensstijl en ik het ideaal vind de flesjes mee te nemen naar mijn werk.

  Beantwoorden
 • Giulia

  Oh dit lijkt me heerlijk om weer even in balans te komen na de vakantie.. Weer even losgaan na mijn eigen bruiloft was iets té verleidelijk, dus dat figuur waarin ik in mijn jurk paste mag wel weer terug! ;)

  Beantwoorden
 • Anne Strik

  Lijkt me heerlijk in 1 flesje zoveel vitamines en energie binnen te krijgen. Energie kan ik wel gebruiken!

  Beantwoorden
 • Minke Bosma

  Omdat ik zelf een sapcentrifuge heb maar die zo weinig gebruik omdat het ding zo onhandig is. Het schoonmaken duurt langer dan het sapje maken haha.
  Lijkt mij ideaal om een tijd kant en klare sapjes te winnen! Past goed bij mijn nieuwe vegan lifestyle :) en om gelijk wat nieuwe ideeën op te doen!

  Beantwoorden
 • Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en 3e blogjaardag! Ik doe heel graag mee aan de winactie, omdat ik al een tijdje gezonder probeer te leven. Helaas heb ik nog steeds geen juicer, dus op deze manier zou ik kunnen checken of sapjes iets voor mij zijn.

  Beantwoorden
 • engelina

  Ik ben de laatste tijd erg bezig met mijn gezondheid , vooral sinds ik diabetes heb. Deze is inmiddels onder controle en zo’n sap pakket is dan ook erg welkom om op de gezonde tour door te gaan .

  Beantwoorden
 • Daniëlle

  Mijn vriend en ik zijn de laatste tijd erg bezig met het letten op onze voeding en sporten nu 3x in de week samen in de sportschool. Hij zou graag een keer deze sapjes willen proberen en dat gun ik hem, omdat hij zo goed bezig is!

  Beantwoorden
 • Charlotte

  Heey, allereerst van harte gefeliciteerd!!!!
  Ik lees zo vaak dingen over sapkuren, de een zegt dat het heel goed voor je is de ander is weer wat minder enthousiast. Ik zou daarom heel graag het pakket willen winnen om te bekijken of de sapjes een goede invloed hebben op mijn lichaam. Zelf heb ik geen slowjuicer dus ben erg benieuwd naar de sapjes.
  Groetjes,
  Charlotte :)

  Beantwoorden
 • Charlotte

  Dat klinkt goed, ik hou wel van groentesapjes maar heb deze nog niet eerder geprobeerd. Dus ik doe graag mee :)

  Beantwoorden
 • Quinten

  Mijn broer en ik….., Roger into fastfood en ik een fan van ‘a healthy way of living’. Ik heb hem nog steeds niet kunnen overtuigen, maar ik durf te wedden dat Judith met dit Uzuma pakket hem net dat duwtje in de rug kan geven! ;-)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *